SATAN KLAUS METAL PARTY 3 - RELOAD EDITION

TRUPE: AbnormyNdeffect, Ka.Dingir.Ra, Pavilionul 32, Spiritual Ravishment, Vile Obsession

Dupa cum stiti deja, editia a treia a festivalui de club Satan Klaus Metal Party a fost anulata, din cauza unor probleme logistice legate de vizele membrilor celor doua trupe din Republica Moldova, dar am decis ca evenimentul sa se desfasoare la inceputul anului viitor, mai exact sambata, 9 ianuarie 2010. Locatia de asemenea s-a schimbat, editia a treia a festivalului se va desfasura in Fire Club din Bucuresti, str.Gabroveni 12 din Centrul Istoric, in schimb am decis sa marim numarul de trupe prezente la Satan Klaus Metal Party 3 - reload edition, pentru a ne lua revansa in fata celor care au fost interesati sa participe la evenimentul din decembrie. Tocmai de aceea, in afara de trupele deja confirmate in program, adica Abnormyndeffect, Spiritual Ravishment, Ka.Dingir.Ra si Vile Obsession, timisorenii de la Pavilionul 32, una dintre cele mai extreme, controversate si sincere trupe din undergroundul hardcore / punk / grindcore de la noi, vor urca pe scena din de-acum faimosul loc de intalnire al undergroundului de orice gen, Fire Club.
  In curand detalii suplimentare despre pretul biletelor, programul complet al evenimentului precum si toate amanuntele legate de tot ce inseamna Satan Klaus Metal Party Reload in cateva zile! Pana atunci Disco Never, Grind Forever!

 

ABNORMYNDEFFECT (Chisinau, Rep.Moldova - total technical grindcore)
www.myspace.com/abnormyndeffect

Cei patru basarabeni, cunoscuti publicului din Romania datorita prestatiilor incendiare alaturi de Parricide, Vital Remains sau Grave Maker, vor veni pentru prima data la Bucuresti in noua formula, care include un nou bassist, aceasta fiind prima schimbare de componenta inca de la infintarea trupei. Satan Klaus Metal Party reprezinta prima aparitie live a grinderilor abnormali pe scenele din Romania in 2010, ei participand in ianuarie / februarie 2010 la primul turneu in Scandinavia si Tarile Baltice, alaturi de mai multe date in Ucraina, Rusia, Belarus si Romania, urmand sa isi aniverseze cei sapte ani de activitate la sfasitul lunii februarie printr-un nou show la Bucuresti.

SPIRITUAL RAVISHMENT (Oradea, Romania - extreme death metal)
www.myspace.com/spiritualravishment

Cvartetul oradean revine pe scena din Bucuresti dupa recitalurile foarte reusite in deschiderea concertelor Lividity si God Dethroned, de data asta in calitate de co-headliners ai celui mai extrem eveniment underground in-door din Bucuresti. Cu pregatirile primului album de debut deja in faza finala a productie si cu moralul ridicat dupa un recital incendiar in cadrul festivalului maghiar Full of Anger Fest, cei patru ardeleni vor veni sa spulbere totul in calea lor in cadrul unui recital brutal si extrem.

PAVILIONUL 32 (Timisoara, Romania - fast hardcore / crust / punk)
www.myspace.com/pavilionul32

Trupa care vine din orasul de pe Bega, locul in care romanii si-au castigat libertatea acum 20 de ani, probabil cea mai activa trupa underground romaneasca la capitolul concerte live, cu mai multi ascultatori fanatici in strainatate decat pe plaiurile mioritice, va lovi pentru prima data la Bucuresti in 2010, dupa ce in septembrie 2009 au sustinut un recital incediar in cadrul Poke Fest. Pavilionul 32 reprezinta probabil cea mai extrema combinatie de hardcore, crust si fast punk, cu puternice grefe de grindcore, totul cantat la viteza maxima, o mixtura infernala in egala masura afiliata agresivitatii punk, dar si metalului extrem, quintessenta amestecului Discharge, Napalm Death, Agathocles si Extreme Noise Terror.

KA.DINGIR.RA (Chisinau, Rep.Moldova - brutal technical death metal)
www.myspace.com/kadingirramd

Trupa care l-a livrat pe Yura, noul bassist de la Abnormyndeffect, este o prezenta oarecum noua a scenei din Chisinau, dar una de maxima calitate, ei urmand calea metalului tehnic si alambicat, pe felia Nile, Pestilence, Psychroptic, Morbid Angel. In premiera in Romania, Ka.Dingir.Ra este, dupa Dakon, prima trupa care va surprinde din nou prin profunzimea compozitiei, viteza excesiva si performantele tehnice caracteristice trupelor de brutal death metal.

VILE OBSESSION (Iasi, Romania - deathcore / grindcore)
www.myspace.com/vileobsession

Opening act-ul festivalului din acest an este trupa Vile Obsession, razesii lui Stefan, convertiti sonoritatilor moderne, un amestec brutal si extrem de Despised Icon si Cephalic Carnage, ajungand in premiera pentru un show in capitala.

Editia Satan Klaus Metal Party 3 - Reload de sambata, 9 ianuarie 2010, va incepe la ora 18.00. Pentru informatii si rezervari folositi emailul axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776

Sursa: Coro - Axa Valaha
Data evenimentului:   January 09, 2010  | 0 Comments  | 3755 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SATAN KLAUS METAL PARTY 3 - RELOAD EDITION

COMENTARIUL TAU