SPEEDWOLF, SPINECRUSHER si RAPTURE: concert in Bucuresti

TRUPE: Spinecrusher

Duminica, 22 septembrie, incepand cu orele 20:00, Romanian Thrash Metal Club si Bangyourbrain va invita in clubul Private Hell din Calea Grivitei nr. 91, Bucuresti, pentru un eveniment de exceptie in compania trupei americane de speed’n’thrash metal, Speedwolf, si a trupelor bucurestene Spinecrusher si Rapture.

Program

SPEEDWOLF 22:15
SPINECRUSHER 21:15
RAPTURE 20:00
Doors open 19:00

Infiintata in 2009, in Denver – S.U.A., Speedwolf propune un metal cu puternice influente punk in spiritul formulei patentate de Motorhead, dar in care influentele rock’n’roll, punk si N.W.O.B.H.M. inglobeaza deopotriva si thrash metal sau crust. Comparata cu un whiskey care a stat la invechit 30 de ani, trupa Speedwolf e unul din exponentele relevante ale noii scene de metal rebel , in care , in mod paradoxal, influentele vechi si deja macerate se combina pentru un rezultat cat se poate de proaspat. Sau din contra, cum spunea un ilustru provenind dintr-o cu totul alta nisa artistica: niciodata sa nu ai incredere intr-un cocktail care se pastreaza limpede pe masura ce-i adaugi ingredientele dar devine brusc tulbure o data adaugat ultimul dintre acestea!

Speedwolf http://www.hellsheadbangers.com/speedwolf/

http://www.facebook.com/speedwolf303

Spinecrusher
http://www.facebook.com/Spinecrusherband

Facebook event: http://www.facebook.com/events/391210907651537/


Primii invitati ai serii, tanara trupa Rapture, din capitala, s-a evidentiat in cadrul Romanian Thrash Metal Battle printr-un stil matur si inchegat care poate fi descris foarte usor prin asociere cu ultimele materiale Metallica. Cu siguranta o surpriza placuta pentru scena de metal autohtona, Rapture ne propune un recital de 60 de minute de metal cu influente heavy si thrash metal.

Rapture
http://www.facebook.com/pages/Rapture-Band/371674032893309

Pretul unui bilet este de 15 lei direct la intrarea in club in seara concertului.

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit.


Sursa: Romanian Thrash Metal Club
Data evenimentului:   September 22, 2013  | 0 Comments  | 1612 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SPEEDWOLF, SPINECRUSHER si RAPTURE: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU