VIOLENTOR: concert in Cluj Napoca

TRUPE: Decease, Inbreed Aborted Divinity, Violentor

Violentor & I.A.D. - Dirty Speed Metal Tour 2013
Violentor  (IT) , I.A.D. (RO), Decease (RO) – Gambrinus Club (Cluj-Napoca) 28 Aprilie 2013

Sub egida Dirty Speed Metal Tour, thrasherii punkisti italieni, Violentor, se intorc in Romania dupa ce s-au facut cunoscuti pe meleagurile  mioritice devastand scena din Club Fabrica in cadrul Romanian Thrash Metal Fest  din toamna anului trecut, de data aceasta pentru un mini tur in zona, in compania trupei romanesti black/death metal I.A.D. (Inbreed Aborted Divinity ). Pornind din Szeged (Ungaria) in data de 24 aprilie, turul acopera momentan locatii romanesti ca Slatina, Bucuresti si Cluj-Napoca si date ca 26, 27, respectiv 28 aprilie, avand ca partener principal Romanian Thrash Metal Club.
 
Infiintata in 2009, in orasul toscan Lucca, la doi pasi de Florenta (unde este relocata in acest moment), formatia Violentor nu contine nimic din ceea ce ti-ai putea imagina, avand in vedere atat pitorescul cat si somptuosul zonal. Cu doua albume la activ si al treilea in pregatire, adept al exprimarii sincere, directe si dureroase, fostul trio - actualmente qvartet - Violentor, este un melanj bine dozat de elemente provenind din cele trei genuri majore care stau la baza oricarei specii de metal extrem si traditional care se respecta: heavy metal, thrash metal si punk. Cu mentiunea ca thrashul este usor blackened, punkul este cam crust iar heavy metalul se manifesta in acea acea parte a spectrului pe care mai degraba o ghicesti decat o poti arata cu degetul. Concluzionand, din punct de  vedere al genului prestat, Violentor poate fi descris usor fie ca un Aura Noir mai punk fie ca un Impaled Nazarene mai heavy metal, cum va vine mai la indemana.

Violentor: http://www.facebook.com/VIOLENTOR666

 

Invitatii italienilor pentru acest turneu, si implicit pentru seara din Gambrinus, sunt cei ce se numesc I.A.D. (Inbreed  Aborted Divinity), tot un grup relocat, de data aceasta in alta tara, bunaoara in Romania. Infiintat in Germania in 1999 de catre bateristul Erlend Kappl, grupul I.A.D. are la activ un demo si doua EP-uri editate in format profesional si se pregateste de primul full-lenght, menit sa vada lumina laserului de citire in formula romaneasca. Fara sa mai fie o surpriza pentru publicul amator de gen datorita activitatii concertistice destul de bogate din ultimul an, printre care se numara si deschiderea concertului Absu din Bucuresti, I.A.D. practica un black/death metal cinstit, care a evoluat de-a lungul timpului de la acea manifestare amorfa specifica unor trupe ca Beherit sau chiar Mayhem din perioada de mijloc pana la abordarea prezenta, mult mai inchegata si mai echilibrata. Fara indoiala, trioul petrosenean este o alegere mai mult decat potrivita pentru a completa paleta stilistica in cadrul Dirty Speed Metal.

I.A.D.: http://www.facebook.com/InbreedAbortedDivinity

 

Una dintre cele mai promitatoare trupe ale metal undergroundului autohton este Decease, trupa din Cluj-Napoca care va deschide ostilitatile in calitate de gazda. Dupa lansarea cu succes a primului produs discografic, clujenii vor aparea din nou in fata publicului local pentru a oferi obisnuita doza de adrenalina in stilul deja consacrat Decease.

Program concert:

19:00 doors open
20:00 Decease
I.A.D.
VIOLENTOR

Detaliile privitoare la orarul exact vor fi comunicate in urma definitivarii line-up-ului.

Pretul unui bilet va fi de 10 lei si se va putea achizitiona de la intrare.


Dirty Speed Metal Tour este o initiativa a Romanian Thrash Metal Club, Violentor si I.A.D.

Va asteptam la concert!
Sursa: Hatework

Data evenimentului:   April 28, 2013  | 0 Comments  | 1679 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VIOLENTOR: concert in Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU