Warrel Dane (NEVERMORE, SANCTUARY): concert in Bucuresti

TRUPE: Nevermore, Sanctuary, Warrel Dane

Legendarul solist Nevermore si Sanctuary, Warrel Dane, canta alaturi de trupa sa in premiera la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 13 septembrie de la ora 21:30. Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea aici: www.iabilet.ro/bilete-warrel-dane-nevermore-sanctuary-canta-la-hard-rock-cafe-pe-13-septembrie-25975/

In cadrul showului, albumul Dead Heart in a Dead World va fi cantat integral alaturi de multe alte hituri de la Nevermore si Sanctuary in cadrul unui show care nu trebuie scapat.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 70 de lei cu loc la masa

- 90 de lei, cu loc la masă, in fata scenei (doar 80 de bilete)

Sunt disponibile si bilete fara loc la pretul de 70 de lei.

Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/325305341134831/
Data evenimentului:   September 13, 2016  | 0 Comments  | 1745 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Warrel Dane (NEVERMORE, SANCTUARY): concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU