interviuri rock

Interviu Karl Sanders (NILE)

Interviu Karl Sanders (NILE)
TRUPE : Nile

Dupa multe ore intr-o caldura infernala, dupa un show bestial cu formatii de nota zece, am avut intr-un final ocazia sa vorbesc cu omul de baza din spatele Nile, si anume Karl Sanders. Ce mi-a dezvaluit, veti putea citit in randurile urmatoare.

Metalfan: Salut si bine ati venit in Romania. Avand in vedere faptul ca aceasta este prima voastra vizita in Romania si ca ati avut un drum destul de dificil, cum te simti dupa concert?
Karl Sanders: M-am simtit foarte bine. Am vazut oameni nemaipomeniti aici si multi fani ai metal-ului s-au prezentat la concert.

Metalfan: Deci ti-a facut placere concertul? Ai fost intampinat cu caldura de catre public?
Karl Sanders: Oh da, oameni simpatici aici, si aveti fete foarte frumoase in jur.

Metalfan: Sunteti in al doilea an in care promovati ultimul album, Ithyphallic, cum vi se pare acest turneu, in comparatie cu cel din 2007?
Karl Sanders: In acest turneu il avem pe Chris Lollis, deci e mult mai bine. Parerea mea este ca acum cantam mai bine ca niciodata, deci e bine. Cand esti intr-o perioada buna, toate celelalte lucruri se potrivesc.

 


Karl Sanders in concert la Bucuresti

 

Metalfan: Ce parere ai de concerte? Primiti acelasi feedback din partea fanilor?
Karl Sanders: Nu, din moment ce mergem intr-o multime de locuri noi. Nu am mai fost aici niciodata, spre exemplu.

Metalfan: Cum e publicul european, comparat cu cel din State? Sunt diferente majore?
Karl Sanders: As zice ca publicul european e mai autentic. In America, lucrurile sunt mai superficiale, oamenii asculta orice e popular, orice e la moda, iar asta se schimba de la an la an, asa ca nu prea vezi aceiasi oameni. Nu iti cladesti un public, incerci sa atragi noi fani pentru a inlocui toti fanii pe care ii pierzi. Cred ca fanii din Europa sunt mai naturali, sunt intr-adevar interesati de muzica.

Metalfan: Iar fanii, difera semnificativ in locurile pe unde ati fost?
Karl Sanders: Fiecare loc e diferit, dar nu gasesti multimi innebunite in America. Daca vrei multimi innebunite, trebuie sa mergi in locuri ca Mexic sau Japonia - sunt diferite. Sunt politicosi in a fi innebuniti, e ciudat, dar e bine. Europa de est cred ca are audiente mai bune pentru ca apreciaza muzica mai mult.

Metalfan: Spuneai in Terrorizer Magazine, anul trecut, ca nu fusesei niciodata, pana la acel moment, in Egipt. Ai avut ocazia sa vizitezi acest loc, pana la urma?
Karl Sanders: Nu, am fost ocupat cu promovarea albumului Ithyphallic.

Metalfan: Ai de gand sa mergi acolo intr-o vizita personala?
Karl Sanders: Am avut unele discutii pe tema aceasta, dar astept sa vad ce o sa se intample. E ca un vis, e ceva ce am vrut mereu sa fac si sper sa am ocazia.

Metalfan: Deci ar fi foarte convenabil daca ati avea un concert in Cairo, de exemplu.
Karl Sanders: Da, desigur, dar nu o sa ma bazez pe asta.

Metalfan: Exista vreo locatie unde astepti sa canti, in mod deosebit, in acest turneu?
Karl Sanders: Da, in La Laiterie din Strasburg/Franta, dar show-ul a fost anulat.

Metalfan: Cum de?
Karl Sanders: Cred ca e prea departe, prea lung drumul. Ne pare rau, pentru ca au cele mai bune conditii si mancare foarte buna, fani nebuni. Da, acela e un loc minunat pentru concerte.

Metalfan: Privind inapoi la zilele din tinerete ale formatiei, te gandeai vreodata ca o sa ai un atat de mare succes si peste ocean?
Karl Sanders: Eram multumiti cu faptul ca puteam canta muzica noastra oricarui public care vroia sa o asculte. Nu ne-am asteptat niciodata sa ajungem sus.

Metalfan: Cum ti s-a parut Ozzfest-ul de anul trecut? Stiu ca ati contribuit cu bani la organizare, a fost o investitie din partea voastra.
Karl Sanders: In fiecare zi am avut mii de participanti la Ozzfest, si cel mai bun lucru e ca te poti face cunoscut in felul acesta, dar e de asemenea multa munca, multa graba si in acelasi timp asteptare, multe lucruri de facut. In final, a iesit bine.

Metalfan: O intrebare care te vizeaza personal. A trecut ceva vreme de cand ai lansat Saurian Meditation, putem astepta inca un album solo de la tine?
Karl Sanders: Da, chiar exista, se va numi Saurian Exorcisms. Deja am preinregistrat muzica, mai trebuie doar mixata si e gata pentru public.

Metalfan: Este acest proiect al tau la fel de important ca si Nile?
Karl Sanders: Bineinteles ca nu. Nile plateste facturile si e cel mai important. Proiectul Saurian e doar distractie.

Metalfan: Inca o intrebare. Daca nu ar mai exista muzica, ce ai face?
Karl Sanders: Wow, intrebarea asta mi-o pun si eu mereu. Ce s-ar intampla daca, de exemplu, ar urma un holocaust nuclear si nu mi-as mai putea asigura un trai din muzica? Nu stiu, probabil m-as intoarce la a fi sofer de motostivuitor sau as intra in armata. Nu stiu.

Metalfan: Multumesc pentru acest scurt interviu, sper sa ne revedem cat de curand.
Karl Sanders: Multumesc, si eu sper acest lucru.


(c) Thanks goes to Punchy for making it happen!

Autor: Thrudr
Vezi galeriile trupelor: Nile

   September 08, 2008  | 1 Comentarii  | 8305 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Interviu Karl Sanders (NILE)

  • In armata nu poti sa intri, ca esti prea umflat, arogatu' dreaq.

    1. Posted by Yuyu | 29 Septembrie 2008 07:06
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri