interviuri rock

My Shadow ies din umbra: Interviu cu Klepsy

My Shadow ies din umbra: Interviu cu Klepsy
TRUPE : My Shadow


SipOfSeduction: Salut Klepsy, iata ca dupa o perioada destul de lunga de tacere My Shadow iese din umbra. Spune-ne insa, pentru inceput, ce s-a intamplat in aproape un an de pauza.
Klepsy: Salut, si imi pare bine sa ne regasim; ei bine intr-un an de pauza s-au intamplat multe, destule rele si destule bune deci pot spune ca balanta e inca "dreapta" din acest punct de vedere. Precum multi stiu, My Shadow a avut probleme de componenta, au urmat o serie de nereusite pe plan profesional dar acum totul este in regula si My Shadow a revenit in forta, cu membrii noi, cu un album de studio, un concept si o viziune asupra muzicii - noi.

SipOfSeduction: Ce inseamna My Shadow acum, in anul de gratie 2006, si ce aduce nou pe scena metalica?
Klepsy: Asa cum am spus si mai sus, My Shadow se afla intr-o formula noua, mult imbunatatita - cu voce feminina in plus. Aducem un album, primul album oficial al trupei. Am lucrat foarte mult la sound si la concept, stilul devenind mai agresiv si mai melancolic totodata, iar asta se va putea simti la ascultarea albumului.

SipOfSeduction: Spune-ne cate ceva despre noii membri ai trupei si cum va intelegeti.
R3: Este prematur deocamdata sa pun ca actualii membri sunt o componenta stabila. In urma problemelor pe care le-am avut in trupa, din componenta originala fac parte numai eu iar ceilalti membri sunt componentii unor trupe de succes din Bucuresti... deocamdata nu pot dezvalui identitatea acestora, vreau sa fie o surpriza mare pentru public. Dar tin pe aceasta cale sa le multumesc enorm pentru ajutorul acordat.

SipOfSeduction: Hai sa vorbim un pic despre partea creativa... cine e capul rautatilor aici?
Klepsy: Se pare ca eu... si spun asta cu oarecare amaraciune pentru ca de aici au plecat problemele cu fostii membri... se presupunea ca imi aduc contributia prea mult... daaaaar - sunt extrem de multumit sa pot spune ca toate cele 8 compozitii de pe album sunt creatii personale, la care am muncit foarte foarte mult pentru a le aduce la realitate.

 

Klepsy

 

SipOfSeduction: Recent, ati iesit cu o piesa - Nonexistence - ce aduce parca ceva mai multa complexitate si prefateaza un nou album.  Da-ne mai multe detalii pentru ca sunt convins ca publicul abia asteapta sa stie cum vor suna noile creatii.
Klepsy: Mda... o intrebare excelenta: Nonexistence este piesa care si da numele albumului, m-am hotarat ca toate piesele de pe album sa fie mai complexe ca de obicei, cu mai mult feeling si mai multa tehnica. In acelasi timp piesa Nonexistence prefateaza albumul si da ascultatorului ocazia de a afla si de a isi face o parere despre cum va suna albumul - DAR - aceasta piesa este un pic mai "usoara", accesibila pentru aproape toti ascultatorii de metal. Celelalte piese sunt mai dure sau mai conceptuale, deci NU VA LASATI PACALITI !! Albumul vorbeste depre deceptii, despre nereusitele din viata de zi cu zi, despre idealuri nerealizate, in mare este un album depresiv. Dar care denota o mare mare dezvaluire: NEVER GIVE UP - aceasta este povestea albumului dar si filozofia trupei.

SipOfSeduction: Pe cand planuiti lansarea albumului? Aveti contacte cu case de discuri, unde se va putea gasi un CD de catre cei interesati?
Klepsy: Albumul va fi lansat pe 9 iunie odata cu BMN5 la care trupa va participa. Discul este lansat de BESTIAL RECORDS si CD-urile se pot gasi atat la Bestial Records cat si la concertul BMN5.i Iar pentru cei care nu pot ajunge la acest concert si nu au posibilitatea de a-si procura un disc - pentru ca trebuie sa amintesc - va fi o editie limitata, pot scrie la klepsy@yahoo.com

SipOfSeduction: Ce alte planuri de viitor are My Shadow?
Klepsy: My Shadow are in plan cat mai multe concerte si un mini turneu de promovare a albumului. Intentionam sa gasim o componenta stabila si de incredere cu care se pot face lucruri marete...

Vezi galeriile trupelor: My Shadow

   June 07, 2006  | 1 Comentarii  | 7082 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: My Shadow ies din umbra: Interviu cu Klepsy

  • nu pot sa in suport pe klepsy...are niste figuri in cap!am avut ocazia sa-l cunosc!!!!nu stie dekt sa se laude!!!

    1. Posted by andreea | 15 Mai 2007 02:36
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri