interviuri rock

Trooper: Conferinta de presa - Electric

Trooper: Conferinta de presa - Electric
TRUPE : Trooper

Hei, ce ploaie si ce vant ne-au mai insotit aseara pana in Utopia, unde s-a tinut conferinta Trooper! Programat la ora 18.00, cu terminare la 18.45, evenimentul a binevoit sa inceapa dupa ora terminarii, ca sa zic asa. Oricum, timpul petrecut in asteptare n-a fost pierdut, pentru ca cei cativa adunati in club au putut sa mai stea la un chat, la o bere si la o poza cu trooperii.

 

Trooper: John, Balaur, Coiot, Oscar, Popa

 

Odata conferinta inceputa, cele cinci personaje principale ale serii, pe nick-urile lor Coiot, Balaur, Oscar, John si Popa ne-au povestit, intr-o atmosfera de mare veselie, presarata cu glume si rasete, despre cea mai noua productie Trooper, pe numele ei “Electric”. Albumul, care are are 15 piese plus un intro si se intinde pe suprafata a 80 de minute nu seama nici cu anterioarele, nici cu cele ce vor urma! Ca de fiecare data cand a fost vorba de scos un album, baietii s-au lovit si de data asta de tot felul de ziduri, cele mai importante fiind problemele tehnice care au impiedicat discul sa apara in toate exemplarele “comandate”. Dar, optimisti ca intotdeauna, trooperii au facut haz de necaz, spunandu-ne ca nu se descurajeaza si ca imediat se vor apuca de scos alt disc!

 

 

Vorbitorii serii au fost Coiot si Balaur, primul pasandu-i microfonul celui de-al doilea si zicand ceva de genul: “Eu am spus tot, acum il las pe Balaur sa se faca de ras, ca nu mai are ce sa va povesteasca!” Balaur nu s-a facut de ras, dar nu s-a lasat nici el mai prejos si, dupa ce a terminat ce a avut de spus, ne-a poftit sa le punem intrebari personale lui John, Oscar si Popa! Dar, cum toata lumea cunoastea toate faptele eroice ale celor trei, nu s-a inghesuit nimeni sa-i bombardeze. In final, cei care si-au facut rezervari, au fost poftiti sa-si ridice biletele si cele cateva CD-uri care printr-un mare noroc au iesit si au ajuns cu bine in tara - oras - club.

 

Vezi galeriile trupelor: Trooper

   November 02, 2006  | 8 Comentarii  | 9880 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trooper: Conferinta de presa - Electric

  • a fost cel mai tare concert posibil... sunteti cei mai tari...

    1. Posted by vegeta | 05 Noiembrie 2006 10:16
  • Super mega concert.....ideea cu karaoke mi-a implinit un vis :d

    2. Posted by Andrei | 05 Noiembrie 2006 14:00
  • Trooper unu era demential. asta e de kkt.

    3. Posted by gigi buzereci | 06 Noiembrie 2006 21:40
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri