stiri rock

28 de trupe inscrise in lupta pentru festivalul KAVARNA Rock

28 de trupe inscrise in lupta pentru festivalul KAVARNA Rock
In doar 10 zile, 28 de trupe s-au inscris in lupta pentru cele 2 locuri pe scena festivalului Kavarna Rock din Bulgaria! De comun acord cu Juriul, am decis sa prelungim perioada de inscrieri pana vineri, urmand ca apoi sa intram in celelalte etape ale concursului ! Nu uitati, va puteti inscrie trimitand un mail la contact [at] metalhead.ro iar detaliile complete le gasiti sub lista de trupe deja inscrise pana acum !

Tiarra
InBound
Focuri
OpenMind
Kerosen
Moebius
Velosonics
Aeon Blank
Empty Dreams
Loungerie II
Paradigm
Era Decay
Les Ex
Ten Times Treason
Fallen
Colaps
Nuvijan
Drowned in sins
Bronx
Days Of Confusion
B.E.A.R.
Between Colors
AURA
C.O.D.
Rock Incorporation
Hatemode
CRIMENA
Sounds In The Attic
Concursul se va desfasura in cinci etape, dupa cum urmeaza:

- ETAPA I - 23 aprilie - 6 mai - Trupele se inscriu trimitand un e-mail la contact @ metalhead.ro cu subiectul "The Road To Kavarna Rock"
- ETAPA II - 9 mai - 13 mai Pe pagina de Facebook a Evenimentului, fanii voteaza trupele inscrise iar primele 25 de trupe vor fi supuse votului  juriului*. Din cele 25 de formatii, juriul alege 12 trupe care se califica in semifinalele live.
- ETAPA III - prima semfinala live - 16 mai Club Colectiv - Primele 6 trupe din cele 12 vor canta live iar publicul alaturi de juriu va alege 3 nume care merg in marea finala
- ETAPA IV - a doua semifinala live - 30 mai Club Colectiv - Inca 6 trupe din cele 12 vor canta live iar publicul alaturi de juriu va alege 3 nume care merg in marea finala
- ETAPA V - 14 iunie  Club Colectiv - Cele 6 trupe calificate canta live iar 2 dintre ele, alese de public si de juriu, vor merge la Kavarna Rock !

Intrarea la cele 3 concerte live este libera. Castigatorii vor fi anuntati in 3 zile de la marea finala.

Alte informatii utile:

Votul publicului va reprezenta 50% din nota finala acordata in cadrul concursurilor live. Modalitatea de vot a publicului este foarte simpla: fiecare din cei prezenti la concertele live va primi la intrare o bratara unica iar dupa concert, la plecare, acestia pot sa-si depuna bratara intr-unul din cele 6 boluri de la intrare, votand astfel una din trupele prezente pe scena.

Trupa situata pe locul 3 va fi considerata trupa de "backup" si va inlocui  in line-up-ul Kavarna Rock oricare din primele 2 trupe in caz ca apar probleme neprevazute cu trupele castigatoare pana pe 27 iunie.

* Juriul este compus din:

- Titus Constantinescu - Bestial Records
- Traian Popescu - Romanian Thrash Metal Club
- Mihai Coro Caraveteanu - Axa Valaha
- Alex Revenco - Jurnalul National
- Razvan Manta - IaBilet
- Ionut Buha - Bestmusic.ro
- Stefan Zaharescu - METALHEAD.ro
- Emil Ionescu - METALHEAD.ro

Sursa: Metalhead


MAI MULTE DESPRE Days of Confusion, Hatemode, Tiarra
Posted by H., at 13:07 |  May 09, 2014  | 1 Comentarii  | 3358 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 28 de trupe inscrise in lupta pentru festivalul KAVARNA Rock

  • E nasol cu votul publicului, fiindca in modul asta o sa castige trupa a caror membri au cei mai multi prieteni, si in nici un caz formatia mai valoroasa... Exact asa cum s-a intamplat la ultima editie Maximum Rock Suport Pentru Underground (2010)... Practic, cele mai multe sanse le au acele trupe cu o componenta cat mai numeroasa. Bine ca Haggard nu-s romani, ca nu mai scapam de ei niciodata

    1. Posted by Fantotzii | 09 Mai 2014 19:21
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri