stiri rock

3 concerte STEELBORN in luna iulie

3 concerte STEELBORN in luna iulie
 In iulie, va invitam la trei concerte care va vor face sa va incarcati cu energie. Primul este la Bucuresti, pe 13 iulie, vineri seara, în Centrul Vechi, Piata Sf. Anton, Poiana Urbana.
 
Pe 14 iulie, sambata seara, mergem la mare, la Vama Veche, sa cantam la Bibi Bistro, locul unde au loc cele mai frumoase concerte din Vama. 
 
28 iulie e ziua in care suntem la Brasov, pentru un concert Ursus Evolution, în Piata Sfatului, si va invitam sa cantati cu noi acolo.
 
Concertele fac parte din turneul national de promovare a noului  LP, intitulat Trup de apa, care se va intinde pe tot parcursul anului si va cuprinde orasele Bucuresti, Targoviste, Galati, Buzau, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Targu Mures, Sibiu, Constanta, Timisoara, Vama Veche, plus alte cateva locatii.
 
In luna martie 2012, STEELBORN a lansat primul disc full lenght, intitulat Trup de apa,intr-o atmosfera incinsa, alaturi de peste 500 de iubitori de rock autohton. Discul a fost primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat pe site-ul oficial www.steelborn.ro.
 
Trupa STEELBORN ii are in componenta pe Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.

Sursa: Steelborn
 


MAI MULTE DESPRE Steelborn
Posted by Dragos P., at 11:11 |  July 11, 2012  | 0 Comentarii  | 2041 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 3 concerte STEELBORN in luna iulie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri