stiri rock

7INC aduce Ulcerate în B52, cu Rotheads, Walk the Abyss și Mercy's Dirge

7INC aduce Ulcerate în B52, cu Rotheads, Walk the Abyss și Mercy's Dirge
 Tech-deather-ii de la Ulcerate vor susține unul dintre puținele concerte programate în Europa pentru anul acesta în București, joi, pe 11 aprilie, mai precis în Club  B52 (11 Iunie, nr. 50). În deschiderea evenimentului oferit de 7inc vor fi Rotheads, Walk The Abyss și Mercy's Dirge.

Ulcerate s-a înființat în 2000 în Auckland, Noua Zeelandă. Death metal-ul oarecum disonant cu o ceva orientare spre black metal este ceea caracterizează sound-ul extrem de dark al acestei trupe. Primul material discografic  a fost lansat în anul 2004, urmat de alte patru albume, ultimul album, „Shrines of Paralysis” apărând în 2016 la Relapse Records. Materialul conține opt piese, trase printr-o abordare tehnică nouă  care îmbină mai multe stiluri decât albumele precedente și care oferă pieselor un aer dramatic, și mai întunecat, printre secvențe atmosferice și doom. Acesta poate fi găsit pe platforma Bandcamp, alături de celelalte materiale discografice. Cei de la Ulcerate au concertat de-a lungul timpului cu cele mai importante trupe din gen, de exemplu: Nile, Decapitated, Behemoth, Cannibal Corpse, sau Deicide.
 
 
Despre Rotheads, aceasta este una dintre foarte puținele trupe de old school death metal din țară, fondată în anul 2014 în București. Până acum a lansat două materiale discografice, primul în 2016, iar al doilea în 2018, materiale disponibile de asemenea pe Bandcamp. Grupul a construit până acum o activitate demnă de noțiunile sonice cu care operează. Unii dintre voi au avut șansa să-l urmăreasca la lucru în concerte date alături de Disease, Mystifer sau Necrovile.
 
Walk the Abyss din București este o trupă deathcore, care există din anul 2011. Conceptul proiectului, de unde vine și numele, se bazează pe contrastele alunecării în abis, reproduse prin tonurile de chitară și liniile de bas. De specificat mai e că nu lipsesc breakdown-urile de-aici. În 2014, Walk the Abyss a lansat primul material discografic, „The Disclosure Between Surface And Self”, un album unde veți găsi o grămadă de tendințe, de la djent și hardcore la progressive metal. 
 
Mercy’s Drige vine din Suceava și combină death metal cu black metal. Fondată în 1991, Mercy’s Dirige și-a tras influența de la unele dintre cele mai respectate grupuri de metal la nivelul întregii lumi, adică Venom, Celtic Frost, Darkthrone, Napalm Death, Necrophagia. Mai multe detalii despre trupă și materialele discografice găsiți pe mercysdirge.com
 
Programul evenimentului este următorul:
doors open – 19:30;
22:00 Rotheads;
23:00 Ulcerate.
 
Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma AmBilet.ro sau Eventbook (la prețul de 75 lei sau de la intrarea în club, în seara evenimentului, la prețul de 100 lei).
 
Acesta este un eveniment realizat de 7inc, o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al underground-ului.

Sursa: 7inc


MAI MULTE DESPRE Rotheads, Walk the Abyss
Posted by Gina S., at 18:44 |  April 09, 2019  | 0 Comentarii  | 6139 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 7INC aduce Ulcerate în B52, cu Rotheads, Walk the Abyss și Mercy's Dirge

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri