stiri rock

7inc prezintă: Villagers of Ioannina City, Anemic Disco şi Zero Fox Given live la B52, pe 28 septembrie

7inc prezintă: Villagers of Ioannina City, Anemic Disco şi Zero Fox Given live la B52, pe 28 septembrie
 Psychedelicious dă tonul unui noi sezon de evenimente toamna aceasta cu un live inedit susținut de trupa Villagers of Ioannina City, având ca support act trupele Anemic Disco și Zero Fox Given. Acest eveniment va avea loc pe 28 septembrie în clubul B52.

Villagers of Ioannina City se numără printre trupele care au dat startul noului val de stoner rock din Grecia, dar se distinge printr-un sound despre care putem spune că le aparţine. V.I.C combină elemente din psychedelic rock, post-rock și stoner rock cu o doză generoasă de folk grecesc și muzică tradițională. 
 
Trupa s-a format în 2007 și de-atunci a susținut numeroase show-uri, atât pe scenele locale, cât și în străinătate, fiind prezentă de asemenea la cele mai importante festivaluri organizate în Grecia. Primul album, „Riza” s-a bucurat de aprecierea criticilor și a fanilor, ceea ce a dus la epuizarea rapidă a ediției limitate de double LP-uri şi CD-uri. În 2014, trupa a lansat un nou EP, „Zvara/Karakolia” (Mantra Records), care a fost la fel de bine primit, atât în Grecia, cât și peste hotare. V.I.C. urmează să lanseze un nou material, acesta fiind şi motivul pentru care se află în această toamnă în turneu prin toată Europa. 
 
© Zissis Tsoumbos

Anemic Disco este o trupă de post-punk din Brașov din zona indie, cu influenţe electro. Trupa a fost fondată în urma cu şase ani, având ca protagoniști trei oameni cu idei muzicale diferite, ceea ce a adus la o combinație interesantă de nuanţe în sound-ul lor. Formația abordează un mix post-punk, brit-rock, grunge și shoegaze și, un vibe lo-fi și noisy. „The Glorious Waltz Of Decay” este primul EP al trupei Anemic Disco și a fost lansat în 2015. 

Fondată la sfârșitul anului 2017, Zero Fox Given este una dintre fețele fresh de pe scena românească underground. Grupul este puternic influențat de  formații locale precum E.M.I.L, Pistol Cu Capse, dar și din un noul val de punk, precum Neck Deep și Four Year Strong. Acesta oferă melodii cu tonuri rapide, melodice și up-beat, presărate cu versuri melancolice. 
 
Un bilet pentru acest eveniment constă 25 de lei în presale (primele 100 de bilete), apoi ajunge la 40 de lei. Aflaţi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului
 
Sursa: HC RO


MAI MULTE DESPRE Villagers of Ioannina City
Posted by Gina S., at 12:52 |  September 19, 2018  | 0 Comentarii  | 4547 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 7inc prezintă: Villagers of Ioannina City, Anemic Disco şi Zero Fox Given live la B52, pe 28 septembrie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri