stiri rock

ADAGIO la Brasov: promo video

ADAGIO la Brasov: promo video

Formatia de progressive metal ADAGIO vor sustine un show in Brasov pe data de 23 Mai 2009. Trupa va fi prezenta in Brasov pentru un show unic in Romania unde isi vor promova cel mai nou album de studio intitulat Archangels in Black.
Originară din Monpellier (Franta), ADAGIO a fost înfiinţată în 2001 de chitaristul Stéphan Forté, în acelaşi an lansand albumul de debut, Sanctus Ignis, apreciat cu note excelente in numeroase reviste de specialitate (5K/5 în Kerrang, 9/10 în Rock Hard Magazine). Combinatia complexa de progressive, power si symphonic, dificil de catalogat de altfel, a atras inca de la inceput segmentul de metalisti cu gusturi mai sofisticate, astfel ca acum, la al patrulea album de studio, ADAGIO este un nume cunoscut în Europa si nu numai.
Materialul video promotional al acestui eveniment poate fi urmarit mai jos:

In deschiderea concertului ADAGIO va canta formatia de progresiv metal CELEST din Brasov. Celest sunt prezenti aproape in formula originala, din trupa lipsind bateristul Radu Bucura.
Celest se vor prezenta la concert cu un set de piese noi la care lucreaza in momentul de fata pentru a fi imprimate pe un nou album de studio.

O alta surpriza in cadrul acestui eveniment este prezenta trupei NeXus din Bucuresti, care de asemenea va fi prezenta in Brasov cu un nou solist vocal si un set de piese noi care, dupa spusele lor, se afla inca in lucru, urmand a face materialul unui nou album ce va aparea in cel mai scurt timp.
Biletele, costa 45 de lei pana pe 20 aprilie, 50 de lei dupa aceasta data si 55 de lei la intrare si pot fi gasite in reteaua Eventim si magazinele Germanos din toata tara.

Adagio:
http://www.youtube.com/watch?v=vwudJ1Cp0Qg
http://www.myspace.com/adagioofficial

Celest:
http://www.youtube.com/watch?v=6ij-JIuPbyM

NeXus:
http://www.myspace.com/nexusroMAI MULTE DESPRE Adagio
Posted by Bangyourbrain.com, at 00:00 |  May 03, 2009  | 0 Comentarii  | 2373 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ADAGIO la Brasov: promo video

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri