stiri rock

Afterparty 'CELELALTE CUVINTE – 30 de ani' in Jukebox Venue

Afterparty 'CELELALTE CUVINTE – 30 de ani' in Jukebox Venue
Fanii Celelalte Cuvinte vor avea ocazia de a sarbatori 30 de ani de rock alaturi de trupa favorita, joi, 8 decembrie la Sala Palatului si apoi sa petreaca impreuna cu trupa in Jukebox Venue.  Afterparty-ul va avea loc imediat dupa terminarea concertului de la Sala Palatului, dupa orele 23.00.

Celelalte Cuvinte implineste in luna decembrie 30 de ani. Aniversarea este celebrata printr-un turneu national, care se va incheia cu un spectacol foarte special, pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

Membrii trupei doresc astfel sa multumeasca fanilor pentru sustinerea si devotamentul pe care l-au aratat de-a lungul celor 30 de ani.

Foarte tineri, in 1981, au cautat Celelalte Cuvinte pentru a isi exprima emotiile si gândurile. Au trecut 30 de ani de atunci, ani in care muzica lor a bucurat generatii de fani, in care tablourile stilistice s-au succedat, in care fanii au ramas fideli muzicii promovate de Celelalte Cuvinte.

Iata de ce Calin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop si Ovidiu Rosu se vor intâlni cu admiratorii fideli dupa concertul aniversar, pentru a sarbatori in cadrul unui afterparty pe masura momentului.

Intrarea este libera.


MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by Dragos P., at 11:36 |  December 06, 2011  | 0 Comentarii  | 1513 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Afterparty 'CELELALTE CUVINTE – 30 de ani' in Jukebox Venue

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri