stiri rock

ALTAR: cap de afis la UpDown Cup

ALTAR: cap de afis la UpDown Cup

"Altar va participa ca si headline-er la cel mai mare eveniment a mountainbiking-ului in spatiul urban romanesc - UpDown Cup Dual Downhill - manifestare care va reuni pe linga rider-i din intreaga Romanie si din Europa, o serie de artisti de calibru international, din diverse genuri muzicale - de la metal/hardcore la reggae si electro, plus expozitii de arta urbana in aer liber, tombole si alte surprize.

Avand ca punct de desfasurare Dealul Cetatuia din centrul istoric al Clujului, UpDown Cup – Downstairs Dual Downhill marcheaza, in data de 31 mai, deschiderea de sezon pentru evenimentele gravitationale din Romania, care ating apogeul la sfarsitul lunii august, in cadrul renumitului Drop'n'Roll Downhill Challenge din Masivul Parang.

Totul va incepe pe la ora 10 AM, iar dupa 11 PM petrecerea se va muta in Irish&Music Pub unde va tine pina la rasarit. Printre artistii de marca ai evenimentului se numara Urban Grey(Bulgaria) Dj INK (UK), Riddim colony (Ungaria) si lista poate continua... "MAI MULTE DESPRE Altar
Posted by Klawz, at 00:00 |  May 27, 2008  | 0 Comentarii  | 3124 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTAR: cap de afis la UpDown Cup

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri