stiri rock

Alvaro Lillo (WATAIN) revine in Romania exclusiv pentru RTMF

Alvaro Lillo (WATAIN) revine in Romania exclusiv pentru RTMF
Alvaro Lillo - basistul legendarei trupe de black metal Watain, revine in Romania exclusiv pentru Romanian Thrash Metal Fest, alaturi de brazilienii de la Krow!

Provenind din infamul Triangulo Satanico Mineiro - un veritabil laborator al metalului extrem din insorita Brazilie si care isi aroga meritul de a fi fost mediul in care a germinat una dintre cele mai importante trupe ale metalului  mondial si anume Sepultura, trupa de thrash/death Krow promite o mostra de metal turbat in faza acuta, avandu-l  ca invitat special pe faimosul blacker de origine chiliana, Alvaro Lillo.

Dupa ce in 2010 publicul roman a avut ocazia sa-l vada la treaba pe maniacul chilian in compania tovarasilor sai de rele, suedezii de la Watain, prestand un show extrem din absolut toate punctele de vedere la care te-ai putea gandi , Alvaro se  intoarce atat la modul cel mai concret posibil, adica in carne si oase, cat si in acela simbolic, de a rezprezenta pe scena alaturi de compania perfecta pentru asa ceva genul seminal care a facut posibil tot ceea ce astazi cunoastem ca metal extrem: Thrash Metalul!

Prin intermediul colegului nostru Coro, care se ocupa si de turneul european al brazilienilor, Alvaro transmite publicului roman un mesaj emotionant:

"Sunt super incantat si curios sa vad cum e din nou in Romania, dupa toate povestile sangeroase si fazele demente care mi s-au intamplat data trecuta. Nu aveti decat o solutie, sa veniti la eveniment ca sa vedeti la treaba cea mai valabila trupa braziliana din noua generatie, Krow... No olviden llevar sus armas, drogas y prostitutas !!! Dont forget to bring drugs, weapons and prostitutes"

Cu mentiunile ca jucariile vor ramane la intrare iar "doamnele" daca n-au bilet nu intra, Romanian Thrash Metal Club va asteapta sambata, 13 octombrie, incepand cu orele 10:00 dimineata in incinta Club Fabrica din str. 11 Iunie pentru tRock si mai pe inserat, bunaoara orele 18:00, la un moshpit cinstit in cadrul Romanian Thrash Metal Fest!

Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest fiind de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele vor fi disponibile din data de 13 septembrie 2012, la Fabrica Club (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti), Magazinul Rockshop (Calea Victoriei – pasajul englez) si online pe www.rtmc.ro si www.metalhead.ro

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!

Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.

tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Krow, Watain
Posted by H., at 15:01 |  October 09, 2012  | 4 Comentarii  | 3415 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Alvaro Lillo (WATAIN) revine in Romania exclusiv pentru RTMF

  • Hey, relax man! Don't be supi

    1. Posted by Fantotzii | 10 Octombrie 2012 16:29
  • deci, n-am inteles. cui tre sa sugem ***?

    2. Posted by hell9level | 11 Octombrie 2012 01:15
  • Se oftica degeaba omu'... fiindca aici sunt cele mai multe stiri cu si despre Manowar. Evident ca nu se poate scrie numai si numai despre ei. Din cand in cand trebuie sa mai apara si cate un satanache d'asta precum Alvaro Bautista... ca toata lumea sa fie multumita.

    3. Posted by Fantotzii | 11 Octombrie 2012 09:27
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri