stiri rock

ANACRUSIS ia o pauza pe perioada nedeterminata

ANACRUSIS ia o pauza pe perioada nedeterminata
Conform unui anunt postat pe site-ul oficial Anacrusis, componentii trupei au decis sa se retraga din muzica, dorind sa multumeasca tuturor fanilor pentru sprijin.
Anacrusis au concertat anul acesta la 70000 Tons of Metal, cel mai mare festival-croaziera de heavy metal din lume, navigand, din 28 ianuarie pana pe 1 februarie, la bordul Royal Caribbean Majesty of the Seas, din Miami, Florida pana la Cockburn Town, insulele Grand Turk.
In 2009, Stormspell Records a lansat compilatia CD/DVD Annihilation Complete: The Early Years Anthology, care include demo-ul trupei, precum si inregistrari video cu fosta trupa din care Nardi a facut parte inainte de a intra in Anacrusis, Heaven’s Flame.MAI MULTE DESPRE Anacrusis
Posted by Oana Maria, at 11:37 |  February 26, 2013  | 1 Comentarii  | 1960 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANACRUSIS ia o pauza pe perioada nedeterminata

  • Nu il inteleg deloc pe Nardi... Acum juma' de an spunea ca nu stie cand si daca vor mai reveni. Iar acum, dupa ce au dat 2-3 concerte spun ca isi iau pauza. Oricum, ca si in muzica pe care o face, este un tip foare imprevizibil, asa ca asteptam ca peste o luna, maxim doua, sa revina in prin plan :)

    1. Posted by Fantotzii | 26 Februarie 2013 22:23
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri