stiri rock

APOCALYPTICA: Live in Bucuresti

APOCALYPTICA: Live in Bucuresti

APOCALYPTICA revin in Romania dupa succesul inregistrat anul trecut in fata a 15 mii de oameni, la festivalul Peninsula, Tg. Mures. De data aceasta romanii vor avea posibilitatea sa-i vada intr-un show inedit in Bucuresti pe data de 31 mai, la Arenele Romane, in cadrul noului turneu de promovare al celui mai recent album – colectie de hituri – "Amplified - A Decade Of Reinventing The Cello".

Evenimentul este organizat de One Event si Velvet Star. In deschidere atmosfera va fi incalzita de new-comerii de la Bucium si de catre mai-consacratii lor colegi constanteni, Magica.

Absolventi ai prestigioasei academii finlandeze Sibelius si membri ai filarmonicii finlandeze, inca de acum 10 ani cei de la APOCALYPTICA au surprins opinia publica cu primul lor disc "Plays Metallica by Four Cellos".

Practic, primul lor succes de piata a insemnat transpunerea catorva celebre piese ale trupei Metallica in contextul clasic al unui quartet de coarde. Meritul lor extraordinar este de a fi apropiat muzica clasica de iubitorii de rock. APOCALYPTICA au combinat cu succes muzica unor formatii consacrate ca Rammstein, Slayer, Metallica, Faith No More sau Sepultura cu muzica lui Shostakovich sau a lui Prokofiev.

De-a lungul carierei muzica apocalipticilor a progresat continuu, astfel ca pe ultimele doua albume, "Reflections" si "Apocalyptica", se regasesc exclusiv compozitii proprii marca Eicca Toppinen & Co. 

In tot acest rastimp au avut si numeroase colaborari cu artisti celebri precum Ville Valo [HIM], Lauri Ylönen [The Rasmus], Max Cavalera [Soulfly/ex. Sepultura], Nina Hagen, Sandra Nasic [Guano Apes] sau Dave Lombardo [Slayer].

De la lansarea primului lor album si pana acum au inregistrat vanzari de aproape 2,5 milioane de discuri, iar ultimul turneu a poposit in peste 150 de orase din toata lumea.

Bilelete pentru concertul din Bucuresti vor fi disponibile in a doua jumatate a lunii aprilie in Magazinul Muzica, Reteaua de magazine Diverta, Librariile Carturesti, Sala Palatului, Arenele Romane si online la www.beautyofpain.ro.

Pretul unui bilet pana la data de 30 mai va fi de 55 RON, iar in ziua concertului 65 RON
Detalii, rezervari si acreditari la silviu.munteanu@velvetnights.ro si event@one-group.net.

 

http://www.apocalyptica.metalfan.ro/MAI MULTE DESPRE Apocalyptica, Bucium, Magica
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  April 12, 2006  | 1 Comentarii  | 10432 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: APOCALYPTICA: Live in Bucuresti

  • mai bine sa nu vina ca sunt niste hotii de muzica..fura melodiile de la metallica houuua..la kakat cu iei muie sa le dau what fuck you sa le arda instrumentele

    1. Posted by metallica | 11 Martie 2008 14:48
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri