stiri rock

ARCH ENEMY in premiera la Bucuresti

ARCH ENEMY in premiera la Bucuresti
La cererea publicului, Phoenix Entertainment aduce pentru prima data in Romania trupa Arch Enemy. Astfel, formatia suedeza va sustine un concert impresionant in data de 18 ianuarie 2012, la Arenele Romane.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formatiei, „Khaos Legions”. Astfel, dupa patru ani de pauza discografica, albumul lansat pe 30 mai in Europa si pe 7 iunie in America a meritat asteptarea. Fanii vor avea ocazia sa asculte live cele mai noi piese semnate Arch Enemy, dar si melodiile care i-au facut celebri.

Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-au castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.
Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului , la Arenele Romane si online pe eventim.ro.

Accesul la concert va fi permis incepand cu ora 19.00.
       
Pretul biletelor este :
12 iulie- 31 august: 85 RON
1 septembrie- 30 noiembrie: 95 RON
1 decembrie- 17 ianuarie: 105 RON
18 ianuarie(ziua concertului): 120 RON

Sursa: Phoenix Entertainment


MAI MULTE DESPRE Arch Enemy
Posted by Dragos P., at 21:39 |  July 12, 2011  | 0 Comentarii  | 2067 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ARCH ENEMY in premiera la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri