stiri rock

ARCH ENEMY in Romania: pana pe 1 septembrie mai pot fi achizitionate bilete la 85 ron

ARCH ENEMY in Romania: pana pe 1 septembrie mai pot fi achizitionate bilete la 85 ron
Au mai ramas zece zile in care fanii mai pot achizitiona bilete de 85 de lei la mult asteptatul concert Arch Enemy, incepand de joi, 1 septembrie, acestea vor costa 95 de lei.

La cererea publicului, Phoenix Entertainment aduce pentru prima data in Romania trupa Arch Enemy. Astfel, formatia suedeza va sustine un concert impresionant in data de 18 ianuarie 2012, la Arenele Romane.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formatiei, Khaos Legions. Astfel, dupa patru ani de pauza discografica, albumul lansat pe 30 mai in Europa si pe 7 iunie in America a meritat asteptarea. Fanii vor avea ocazia sa asculte live cele mai noi piese semnate Arch Enemy, dar si melodiile care i-au facut celebrii.

Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-a castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului , la Arenele Romane si online pe http://www.eventim.ro.

Sursa: Phoenix Entertainment


MAI MULTE DESPRE Arch Enemy
Posted by Dragos P., at 10:01 |  August 23, 2011  | 0 Comentarii  | 3606 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ARCH ENEMY in Romania: pana pe 1 septembrie mai pot fi achizitionate bilete la 85 ron

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri