stiri rock

ARTMANIA FESTIVAL incepe peste doua zile!

ARTMANIA FESTIVAL incepe peste doua zile!

ARTMANIA FESTIVAL 2008 va incepe in data de 18 iulie, cand trupele Agua de Annique, Tiamat si Lacrimosa vor sustine concerte extraordinare pe scena din Pavilionul 2007, situat in centrul istoric al Sibiului. 

Cea de-a doua zi a festivalului va culmina cu recitalurile sustinute de Leaves' Eyes, Atrocity si Gamma Ray. La editia din acest an sunt invitate trupele romanesti Frozen Dusk, Sincarnate si Bucium pentru ziua de vineri si Nexus, Avatar si Negura Bunget pentru sambata.

Pregatirile pentru festival sunt aproape finalizate, in acest moment fiind puse la punct ultimele detalii legate de scena, lumini si sonorizare.

In ceea ce priveste detaliile tehnice, sunetul va avea o putere de aproape 70.000 watti, vor fi folosite peste 80 de proiectoare conventionale de lumina si 16 proiectoare inteligente cu cap mobil (moving heads). Scena va fi configurata la dimensiunile optime pentru ca vizibilitatea din public sa fie exceptionala, avand dimnesiunea de aproximativ 15 metri latime si 12 metri adancime.

Tiamat, Lacrimosa si Gamma Ray vor canta cate o ora si jumatate fiecare, iar Agua de Annique, Leaves' Eyes si Atrocity vor concerta cate o ora fiecare. Romanii de la Negura Bunget vor avea un recital de 40 de minute, iar restul formatiilor romanesti vor sustine concerte de cate jumatate de ora.

Va reamintim ca aceasta editie a ARTMANIA Festival 2008 este camera friendly, adica se poate intra in Pavilionul 2007 cu orice tip de aparatura foto, inclusiv profesionala!

Cei care se grabesc inca mai pot gasi bilete pentru ARTMANIA Festival 2008 in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro. Un bilet pentru ziua de vineri, 18 iulie, va costa 70 lei, iar pentru sambata, 19 iulie, tot 70 lei. Doritorii pot achizitiona si abonamente pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului, la pretul de 120 lei.

Programul si regulile de acces la acest festival le gasiti AICI.


 MAI MULTE DESPRE Atrocity, Gamma Ray, Lacrimosa, Leaves' Eyes, Negura Bunget, Tiamat
Posted by Ella, at 00:00 |  July 16, 2008  | 1 Comentarii  | 3738 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ARTMANIA FESTIVAL incepe peste doua zile!

  • DRACONIAN!!!!!!!!!!!! Cand . oare........????????

    1. Posted by gabi | 16 Iulie 2008 17:53
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri