stiri rock

ASPHYX: detalii despre concertul de la Bucuresti

ASPHYX: detalii despre concertul de la Bucuresti
Pe data de 26 aprilie 2012, legendara trupa death metal olandeza ASPHYX va concerta in cadrul unui eveniment exclusiv la Bucuresti. Alaturi de trupa olandeza vor concerta alte doua trupe din strainatate, CHRIST AGONY din Polonia si DAEMONICUS din Suedia, ambele aflate in cadrul turneului est-european care include si mai multe date in Romania.

Concertul va avea loc in Bucuresti, in clubul The Silver Church (Calea Plevnei 61), iar pretul biletelor este de 60 lei, urmand ca in ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet sa fie de 70 lei. Cele 50 de bilete speciale, la pretul de 50 de lei, sunt deja epuizate. Biletele se pot comanda direct prin Axa Valaha Productions la email axa666@yahoo.com sau la tel. 0721.107776, de asemenea gasiti bilete pentru acest concert la Bestial Records – Filiala Bucuresti (titus@bestial.ro), de asemenea la Heaven&Hell Bar (Occidentului nr.1) si Private Hell Club (Calea Grivitei 91), ambele din Bucuresti, si on-line cu ajutorul shopului Letsrock.ro.

Concertul Asphyx de la Bucuresti este o co-productie Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, recomandata si sustinuta de catre Romanian Thrash Metal Club.

CHRIST AGONY este una dintre primele titulaturi black metal poloneze, cu o activitate care se intinde pe parcursul ultimelor douazeci de ani, timp in care trupa a lansat opt albume de studio, mai multe compilatii si un album live. Trupa a luat nastere in 1990, la inititativa lui Cezar, chitaristul si vocalistul trupei, de altfel singurul membru al trupei inca activ. Dupa ce prin trupa au trecut numerosi membri ai faimoaselor trupe Vader si Behemoth, iar trupa a lansat mai multe discuri sub egida unor labeluluri cunoscute, ca Hammerheart, Adipocere sau Cacophonous, si a concertat intens in Europa, alaturi de trupe ca Behemoth si Helheim, Christ Agony au revenit in 2011 cu un nou disc de studio, alaturi de Cezar intrand in studio Reyash (ex-Vader) si Inferno (Behemoth) pentru a realiza albumul Nocturn lansat in octombrie 2011 cu ajutorul casei de discuri poloneze Mystic Productions si urmat de mai multe turnee in Polonia si in fostul spatiu sovietic, alaturi de Decapitated si Vesania. In 2012, Christ Agony se pregateste pentru un nou turneu est-european, cu 20 de date, pentru a promova noul album Nocturn, dar si clasicul Moonlight III ce va fi re-lansat in curand in urma unei colaborari a mai multor labeluri din Romania, Serbia si Cehia. Eastern Moonlight Tour include concerte in Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Serbia, Bosnia & Herzegovina si Croatia, alaturi de trupele Angerseed din Ungaria si Daemonicus din Suedia. Christ Agony va concerta pe 26 aprilie 2012, la Bucuresti, impreuna cu vechii lor prieteni de la Asphyx. Alaturi de Cezar (chitara / voce) vor evolua cei doi muzicieni polonezi care au parasit de curand trupa Vader, Reyash (bass / voce) si Paul (tobe). www.christagony.com

DAEMONICUS nu este o trupa complet necunoscuta in Romania, trupa death metal suedeza concertand acuma cativa ani in taa noastra, ca headliner sau alaturi de Negura Bunget, in cadrul unor evenimente la Bucuresti, Galati si Suceava. Cu un nou album de studio Deadwork, gata de lansare prin ViciSolum Records si cu mult chef de cantat, cei cinci muzicieni din nordul Suediei, vor lua parte la turneul Eastern Moonlight Tour alaturi de trupa poloneza Christ Agony, oficiind astfel si in deschiderea concertului Asphyx de la Bucuresti. www.daemonicus.nu

Sursa: Coro - Axa Valaha ProductionsMAI MULTE DESPRE Asphyx
Posted by Dragos P., at 11:10 |  February 17, 2012  | 0 Comentarii  | 1448 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ASPHYX: detalii despre concertul de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri