stiri rock

ATHEIST: o saptamana pana la concertele din Cluj Napoca si Bucuresti

ATHEIST: o saptamana pana la concertele din Cluj Napoca si Bucuresti
 Doar o saptamana ne desparte de unul din cele mai interesante evenimente de metal din aceasta vara. Atheist, o adevarata legenda in randul amantorilor de sonoritati metal, va sustine doua concerte in Romania in data de 15 si 16 august.
 
Considerata drept bucata de istorie pentru scena metal, Atheist a luat nastere in 1984 sub numele Oblivion (ulterior transformat in R.A.V.A.G.E).  Piece of Time, albumul de debut al grupului, a fost lansat in 1988 si a devenit rapid un disc considerat drept piatra de temelie pentru viitorul val al formatiilor de metal. In 1991 a urmat un al doilea album intitulat Unquestionable Presence, inregistrat alaturi de celebrul basist Tony Choy. Atheist s-au destramat pentru prima data in 1992 iar in 1993 s-au intors pentru a inregistra un al treilea album intitulat Elements.  In 2008 Atheist au revenit in atentia publicului pentru o serie de concerte de reuniune urmate in 2010 de un nou album initulat Jupiter, lansat via Season of Mist. Atheist sunt recunoscuti pentru abilitatea de a combina metalul extrem cu muzica progresiva, jazz, thrash si chiar fusion. Alaturi de nume precum Death sau Cynic, Atheist sunt considerati drept parintii genului progressive/death. O adevarata legenda ajunge in Romania!
 
Formatia va sustine doua concerte dupa cum urmeaza:
 
15.08.11 - Cluj Napoca, Euphoria Music Hall: Atheist, Psycho Symphony, Krepuskul, 13 Rituals.
16.08.11 - Bucuresti, Club Fabrica: Atheist, Psycho Symphony, Illuminati.
 
Concertele din Romania fac parte dintr-un nou turneu european ce include aparitii la Brutal Assault, Inferno, Hellfest sau Summer Breeze. Biletele pentru acest concerte vor fi puse in vanzare incepand cu data de 8 iulie la pretul de 35 Ron. La intrare biletele vor putea fi gasite la pretul de 45 Ron. Biletele vor fi disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1. In tara biletele se pot gasi la magazinele Flanco si librariile Adevarul.
 
Sursa: Mighty Owl Productions


MAI MULTE DESPRE Atheist, Illuminati, Krepuskul, Psycho Symphony
Posted by H., at 12:11 |  August 08, 2011  | 0 Comentarii  | 3630 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ATHEIST: o saptamana pana la concertele din Cluj Napoca si Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri