stiri rock

ATHEIST va sustine doua concerte in Romania

ATHEIST va sustine doua concerte in Romania
Atheist, una din cele mai importante formatii ale scenei death/progressive metal, se intoarce in Romania pentru doua concerte in luna august. Evenimentele sunt organizate de Mighty Owl Productions.

Considerata drept bucata de istorie pentru scena metal, Atheist a luat nastere in 1984 sub numele Oblivion (ulterior transformat in R.A.V.A.G.E.). Piece Of Time, albumul de debut al grupului, a fost lansat in 1988 si a devenit rapid o piatra de temelie pentru viitorul val al formatiilor de metal. In 1991 a urmat un al doilea album intitulat Unquestionable Presence, inregistrat alaturi de celebrul basist Tony Choy.

Atheist s-au destramat pentru prima data in 1992, iar in 1993 s-au intors pentru a inregistra un al treilea album intitulat Elements. In 2008, Atheist au revenit in atentia publicului pentru o serie de concerte de reuniune urmate in 2010 de un nou album initulat Jupiter, lansat via Season Of Mist.

Atheist sunt recunoscuti pentru abilitatea de a combina metalul extrem cu muzica progresiva, jazz, thrash si chiar fusion. Alaturi de nume precum Death sau Cynic, Atheist sunt considerati drept parintii genului progressive/death.

Formatia va sustine doua concerte dupa cum urmeaza:

- 15 august 2011 - Cluj Napoca, Euphoria Music Hall
- 16 august 2011 - Bucuresti, Fabrica.

Concertele din Romania fac parte dintr-un nou turneu european ce include aparitii la Brutal Assault, Inferno, Hellfest sau Summer Breeze. Biletele pentru aceste concerte vor fi puse in vanzare incepand cu data de 8 iulie la pretul de 35 RON. La intrare biletele vor putea fi gasite la pretul de 45 RON.


Biletele se pot gasi exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

In tara biletele se pot gasi la magazinele Flanco si librariile Adevarul.


MAI MULTE DESPRE Atheist
Posted by Ella, at 15:14 |  July 05, 2011  | 1 Comentarii  | 1796 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ATHEIST va sustine doua concerte in Romania

  • Cine a fost prima oara in Stidio Martin, stie foarte bine la ce ma refer. Deci, sa nu lipseasca nimeni de la acest concert...

    1. Posted by Fantotzii | 05 Iulie 2011 16:20
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri