stiri rock

AVA INFERI pe scena Festivalului POSADA

AVA INFERI pe scena Festivalului POSADA

AVA INFERI este primul invitat de peste hotare al Festivalului Posada 2012, care va avea loc in perioada 7-9 septembrie la Campulung Muscel. Trupa portugheza va sustine un recital, in seara de 8 septembrie.


AVA INFERI va reveni in Romania, in formula: Rune Eriksen (chitara), Carmen Susana Simoes (voce), Joana Messias (bas), Andre Sobral (chitara) Sasha Horn (tobe).


Trupa activeaza din 2004, in zona doom-goth, iar chitaristul Rune Eriksen descrie stilul abordat drept: “o casatorie intre intunecat si angelic.” Rune Eriksen, aka Blasphemer, este bine cunoscut publicului din postura de chitarist al trupei norvegiene Mayhem, din care a facut parte timp de 13 ani. Un alt proiect, de factura black thrash, in care Rune se manifesta este Aura Noir.


Solista Carmen Simoes este o voce bine cotata a scenei metal europene, iar in palmaresul ei artistic se regaseste o onoranta colaborare cu muzicienii de la Moonspell.  


AVA INFERI a lansat pana in prezent patru albume, cel mai recent fiind “Onyx” (2011). Videoclipul pentru piesa Majesty a fost filmat chiar in Romania, sub bagheta regizorala a lui Costin Chioreanu (Twilight 13 Media). Aceeasi echipa de la Twilight 13 Media a lucrat si pentru clipul piesei “The Living End,” filmat in Portugalia.

 

Clipurile pot fi urmarite mai jos:


In 2012, Festivalul de la Posada se va bucura, in premiera si de participare internationala. Dar, isi pastreaza si statutul de festival concurs, regulamentul fiind disponibil aici.  

Editia din 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 7 - 9 septembrie.

 

Festivalul Posada este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociația Ost Cultural Events si Cavalleria Events.

 
Festivalul Posada a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura "Tudor Musatescu" din Campulung. A fost apreciat apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk - Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).
MAI MULTE DESPRE Ava Inferi
Posted by Ruxia Sandru, at 14:30 |  July 23, 2012  | 0 Comentarii  | 3282 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AVA INFERI pe scena Festivalului POSADA

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri