stiri rock

BEHEMOTH la Bucuresti: ultima saptamana de presale

BEHEMOTH la Bucuresti: ultima saptamana de presale
Pe 21 aprilie, una dintre cele mai titrate trupe ale metalului mondial, BEHEMOTH, vor sustine un concert la Bucuresti in club Colectiv, alaturi de Bolzer si Thaw.

Va reamintim ca am intrat in ultima saptamana de presale unde gasiti bilete la pretul de 55 de lei. Dupa 15 februarie pretul acestora va deveni 60 de lei respectiv 70 de lei in ziua concertului.

Biletele pentru concertul Behemoth sunt deja in vanzare de anul trecut si se termina rapid pe www.iabilet.ro si pe www.eventim.ro (plata cu cardul, paypal, OP sau ramburs) si in reteaua fizica iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour din toata tara) si Eventim (Mag. Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului)

Showul este un Warmup Party oficial pentru festivalul Metalhead Meeting 2015 , care va avea loc intre 11 si 14 iunie in Bucuresti, festival unde deja sunt confirmate trupele Amorphis, Turisas, The Sirens, Triptykon, Antimatter, Primordial, Demonical, Centinex, Lacrimas Profundere  si multi altii, ca sa enumeram doar cateva nume din cele peste 30 de trupe care vor urca pe scena celui mai titrat festival de metal romanesc.

Facebook Event: www.facebook.com/events/354379174731034/

Cel mai recent album al trupei a castigat tot ce se putea castiga la nivel mondial si a fost inclus in toate topurile de profil ale tuturor publicatiilor pe locuri fruntase, inclusiv cititorii metalhead.ro alegand albumul The Sanatist ca pe cel mai bun album al anului trecut iar Behemoth a fost votata trupa cu cea mai vasta activitate in 2014.

Cu ocazia showului de la Bucuresti, solistul trupei, Nergal, isi va lansa autobiografia intitlulata Sacrum Profanum - The Confession of the Heretic si in limba engleza in cadrul unui eveniment special care va avea loc in Bucuresti cu cateva ore de concert intr-o locatie care va fi anuntata cat de curand. Cartea se va gasi la vanzare iar Nergal va oferi autografe pe volume fanilor, evenimentul fiind apoi urmat de o conferinta de presa.

Behemoth este o trupa poloneza de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ si 10 albume de studio. Pana in 1990, trupa canta un black metal clasic, standard, cu versuri pagane, dar apoi se reprofileaza pe teme oculte si thelemice, dupa spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: "Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.". Solistul trupei, Nergal, unul dintre cei mai buni solisti de metal la ora actuala, a avut grija sa pastreze stilul caracteristic al trupei inca de la inceputurile anilor 90, cu amprenta tobelor lui Inferno alaturi de vocea sa cu influente orientale. Desi trupa a fost arondata mai multor stiluri, Nergal mereu a sustinut ca Behemoth nu apartine niciunei categorii, stilul lor fiind unic si aparte.

In deschidere vor canta Bolzer si Thaw.

Un eveniment METALHEAD

Sursa: Emil Ionescu - Bestmusic.ro


MAI MULTE DESPRE Behemoth, Bolzer
Posted by H., at 10:58 |  February 09, 2015  | 0 Comentarii  | 1764 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BEHEMOTH la Bucuresti: ultima saptamana de presale

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri