stiri rock

Biletele la concertul Adagio Brasov costa de azi 50 RON

Biletele la concertul Adagio Brasov costa de azi 50 RON

De astazi pretul biletelor la concertul Adagio din Brasov este de 50 Lei.
Pe 23 mai 2009, formatia franceza de progresiv/power metal Adagio va sustine un concert la Brasov, in clubul Suburban, situat pe Bulevardul 15 Noiembrie nr. 84, în Centrul Civic, un show unic în Romania, in cadrul campaniei de promovare a celui mai recent album de studio, Archangels in Black.
Adagio a fost infiintata de Stéphan Forté in 2001, la putin timp scotand pe piata albumul Sanctus Ingnis, album care a primit numai note maximale in revistele de specialitate precum 5/5 in faimosul Kerrang Magazine sau 9/10 in Rock Hard Magazine. Inca de la primul album trupa a avut un succes extraordinar in Franta si Japonia.

In deschiderea concertului Adagio va canta formatia de progresiv metal Celest din Brasov. Celest sunt prezenti aproape in formula originala, din trupa lipsind bateristul Radu Bucura. Celest se vor prezenta la concert cu un set de piese noi la care lucreaza in momentul de fata pentru a fi imprimate pe un nou album de studio.

O alta surpriza in cadrul acestui eveniment este prezenta trupei NeXus din Bucuresti, care de asemenea va fi prezenta in Brasov cu un nou solist vocal si un set de piese noi care, dupa spusele lor, se afla inca in lucru, urmand a face materialul unui nou album ce va aparea in cel mai scurt timp.

Biletele sunt grupate in doua categorii de pret astfel: 50 Ron si 55 Ron la intrare.
Biletele se gasesc in reteaua Eventim si Magazinele Germanos din toata tara.
Biletele vor fi limitate la 700.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceste super trupe iata mai jos niste piese pentru a va introduce in magia ritmurilor celor trei:

Adagio:
http://www.youtube.com/watch?v=vwudJ1Cp0Qg
http://www.myspace.com/adagioofficial

Celest:
http://www.youtube.com/watch?v=6ij-JIuPbyM

NeXus:
http://www.myspace.com/nexusroMAI MULTE DESPRE Adagio, Nexus
Posted by at 00:00 |  April 22, 2009  | 0 Comentarii  | 3161 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Biletele la concertul Adagio Brasov costa de azi 50 RON

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri