stiri rock

Biletele la OST Mountain Fest, mai ieftine zilele acestea, prin „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro!

Biletele la OST Mountain Fest, mai ieftine zilele acestea, prin „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro!
Fanii muzicii rock pot cumpara zilele acestea bilete mai ieftine la OST Mountain Fest, ce va avea loc in perioada 22-24 iulie la Cetatea Rasnov!

„Promotia Saptamanii” de la BILETOO.RO continua programul de reduceri inceput in urma cu ceva timp! Saptamana aceasta, OST Mountain Fest va beneficia de o reducere!
 
Zilele acestea, puteti achizitiona bilete la OST Mountain Fest mai ieftine cu 15%! Oricine cumpara in perioada 19-22 mai un bilet de o zi sau un abonament pe 3 zile, va beneficia de un pret mai mic cu 15%!

Aceasta promotie este valabila doar in perioada 19-22 mai (de joi pana duminica) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se  la domiciliu, prin curier!

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro, a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a unsprezecea saptamana in care se desfasoara!

 Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 180 RON abonamentul/3 zile (cu reducerea de 15%, din perioada 19-22 mai, cumparatorul plateste doar 153 RON!)
- 80 RON/zi (cu reducerea de 15%, din perioada 19-22 mai, cumparatorul plateste doar 68 RON!)
- in ziua concertului, la intrare: 200 RON abonamentul/3 zile
- in ziua concertului, la intrare: 90 RON/zi

Asociatia Culturala OST a anuntat cea de-a doua editie a festivalului Ost Mountain Fest, eveniment ce va avea loc anul acesta in orasul Rasnov, judetul Brasov, în weekendul 22-24 iulie 2011! Festivalul se va desfasoara în curtea cetatii Rasnov, o locatie excelenta, cocheta si care ofera toate facilitatile din punct de vedere al accesului, al locului de campare si parcare, dar si a obiectivelor turistice aflate in vecinatate.


Headlineri ai editiei din 2011 a festivalului Ost Mountain Fest sunt: Samael, Onslaught si Keep of Kalessin, unele dintre cele mai importante titulaturi ale scenei de metal !

Pe scena festivalului vor mai concerta: Bolthard (Romania), The Way of Purity (Swedia), Spiritual Ravishment (Romania), Fen (United Kingdom), Sincarnate (Romania), E-Force (Franta), Mediocracy (Romania), Damned Spirits' Dance (Ungaria), L.O.S.T. (Romania), True Mind (Romania), Winterhorde (Israel), Piatra (Romania), Action Bass Tom Band (Germania), Deathdrive (Romania), Put Solnca (Rusia), Akral Necrosis (Romania), Insult (Polonia), Dornenreich (Austria)!MAI MULTE DESPRE Keep Of Kalessin, Onslaught, Samael
Posted by Dragos P., at 09:36 |  May 19, 2011  | 0 Comentarii  | 3698 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Biletele la OST Mountain Fest, mai ieftine zilele acestea, prin „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri