stiri rock

BOLTHARD se alatura line-up-ului 'Every pain has an end'

BOLTHARD se alatura line-up-ului 'Every pain has an end'
Concertul este destinat strangerii de fonduri pentru Raluca, o buna prietena si voluntar Green&Wild, care, in data de 6 mai, o intamplare nefericita a facut ca aceasta sa fie electrocutata cu 27.000 Volti in zona unor vagoane dezafectate de cale ferata. Starea ei a fost destul de grava si instabila, insa avem mari sperante ca se va face bine. Acum se afla la Spitalul de Arsi din Bucuresti si spitalizarea va fi de lunga durata. Este un proces de vindecare extrem de lent si dureros, dar nu imposibil.

Noi suntem alaturi de ea, nu doar prin obisnuitele incurajari, ci ne implicam activ prin ceea ce stim noi mai bine sa facem, sa oferim o seara de muzica buna, o seara unica si de neuitat.

O serie de formatii din undergroundul bucurestean, cu mare priza la public au acceptat sa cante pentru Raluca. Este vorba de:

Void Forger
Bolthard
Sincarnate
DinUmbra
Akral Necrosis
Kistvaen
Flesh Rodeo
Days Before Disapearance
Spinecrusher


Pentru prima data, trupa Kistvaen va fi prezenta pe scena in varianta instrumetala, vocalistul Stefan nefiind in Bucuresti in data concertului. Totusi, cu aceasta ocazie, pentru acest eveniment inedit, Kistvaen va prezenta in premiera, cel mai nou material discografic ce urmeaza a fi lansat de un label european in aceasta toamna.

Pretul unui bilet este de 15 lei , toate incasarile urmand a fi donate Ralucai.

Speram ca si publicul sa ne sustina si sa fie in numar cat mai mare alaturi de noi.

„Every pain has an end” - Concert caritabil pentru Raluca
Sambata, 23 iunie, ora 19:00
Club Fabrica
Str. 11 Iunie, Nr. 50

Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Bolthard, Days Before Disappearance, DinUmbra, Flesh Rodeo, Kistvaen, Sincarnate, Spinecrusher, Void Forger
Posted by H., at 23:12 |  June 22, 2012  | 0 Comentarii  | 3612 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BOLTHARD se alatura line-up-ului 'Every pain has an end'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri