stiri rock

BUCOVINA: in concert la Brasov

BUCOVINA: in concert la Brasov
Cu ocazia implinirii unui an de cand Next Evil Event a luat fiinta, ne bucuram sa va anuntam ca vom continua sa va asaltam cu greutati muzicale.

Multumindu-le partenerilor nostri pentru excelenta colaborare si sustinere, va promitem ca pe viitor vom ridica si mai sus stacheta, pentru a aduce un plus de imagine Brasovului la capitolul evenimente muzicale ce se lasa cu headbanging.

Pentru a nu pierde vremea, permiteti-ne sa va prezentam primul dintr-o serie de evenimente pe care le vom organiza in perioada urmatoare in clubul Rockstadt din Brasov.

Astfel, ne face o placere diabolica sa va anuntam ca in data de 25 noiembrie 2011, incepand cu ora 20 orasul nostru va fi onorat de prezenta trupei BUCOVINA. Cei care iubesc muntii, natura, raurile si jivinele codrilor, apusurile şi rasariturile deopotriva vor fi foarte incantati de acordurile pagan metal ale trupei ce se intoarce in orasul nostru dupa o pauza deosebit de lunga. Bucovina va fi insotita in concert de cei ce-si spun N.E.G.A.T.I.V., o pastila potrivita pentru orice thrasher autentic adept al sound-ului old school. Originara din Busteni si formata in 2007, trupa isi pregateste primul material de studio in prezent, dar asta nu ii poate tine departe de scena, iar vineri ei promit sa ofere publicului un recital de thrash incendiar.

Evenimentul va incepe la ora 20, pretul unui bilet fiind de 15 lei.  Berea va fi in cantitati incomensurabile iar nelipsita tombola ii va face pe unii dintre voi bogati in artefacte muzicale.

Sursa: Next Evil Event


MAI MULTE DESPRE Bucovina
Posted by Dragos P., at 10:10 |  November 17, 2011  | 0 Comentarii  | 1530 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BUCOVINA: in concert la Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri