stiri rock

BUCOVINA, TRUDA si KA GAIA AN concerteaza in seara aceasta in Live Metal Club

BUCOVINA, TRUDA si KA GAIA AN concerteaza in seara aceasta in Live Metal Club

In seara aceasta, incepand cu orele 20:00, va asteptam in Live Metal Club la concertul Bucovina, Truda si Ka Gaia An si la petrecerea de Halloween de dupa!

Va reamintim ca show-ul fiecarei trupe va fi imbogatit de momente pirotehnice cu flacari si ca dupa concert se vor extrage castigatorii tombolei speciale la care s-au pus la bataie multe premii: tricouri, CD-uri, DVD-uri, cocktail-uri in flacari si alte bauturi!

Intre timp, formatia Bucovina si-a lansat si site-ul oficial: www.realm-of-bucovina.com. Daca nu mai aveti rabdare pana diseara, la sectiunea media puteti asculta si downloada in mod legal primul lor album, “Ceasul aducerii-aminte”.

Concertul este organizat de Blackhawk Security, Green Sound Team si Live Metal Club in parteneriat cu Radio Lynx si marcheaza lansarea oficiala a activitatii propriei firme de paza si protectie a lui Andrei Irode, cunoscut in special publicului rock de la numeroasele concerte din ultimii patru ani la care a asigurat siguranta spectatorilor si a artistilor.

Biletele costa 15 lei si se pot cumpara direct de la intrarea in club.



MAI MULTE DESPRE Bucovina, Truda
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  October 30, 2009  | 3 Comentarii  | 3779 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BUCOVINA, TRUDA si KA GAIA AN concerteaza in seara aceasta in Live Metal Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri