stiri rock

CIRCLE II CIRCLE: album dupa Codul lui Da Vinci

CIRCLE II CIRCLE: album dupa Codul lui Da Vinci

In plina perioada a maniei iscate de Dan Brown si controversatul sau roman "Codul lui Da Vinci", a filmului si jocului si a tuturor celorlalte carti si documentare inspirate de acest roman, iata ca si trupa americana Circle II Circle va scoate un album conceptual inspirat dupa "Codul lui Da Vinci".

Albumul povesteste despre o societate religioasa secreta fondata in primul secol al erei noastre ce sustine ca Iisus Cristos s-a casatorit cu Maria Magalena, iar personajul principal este un descendant al dinastiei formate din acel mariaj.

Intr-un comunicat pe site-ul AFM Records, Zak Stevens, frontmanul Circle II Circle, impreuna cu colegii sai de trupa, ne invita "intr-o calatorie muzicala, spirituala si profund emotionanta prezentata sub forma unui album conceptual cum nu s-a mai realizat pana acum".

Albumul, ce va purta numele Burden of Truth va fi lansat pe 4 august prin AFM records.

Acesta nu este primul album de metal ce exploreaza teoriile conform carora Iisus s-a casatorit cu Maria Magdalena, aceeasi tema o are si albumul Voodoo al lui King Diamond, lansat in 1998, cu cinci ani inaintea publicarii Codului lui Da Vinci.MAI MULTE DESPRE Circle II Circle
Posted by Mikix, at 00:00 |  May 26, 2006  | 0 Comentarii  | 4129 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CIRCLE II CIRCLE: album dupa Codul lui Da Vinci

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri