stiri rock

Clarificare privind biletele la concertul ARCANA

Clarificare privind biletele la concertul ARCANA

Acest anunt se adreseaza celor care au rezervat bilete in perioada 19 Februarie - 5 Martie.
Pe data de 4 Martie am trimis un email la cei aflati pe lista anuntandu-i ca datorita parteneriatului cu un distribuitor national si international de bilete am reusit sa suplimentam numarul biletelor/locurilor iar cei care si-au facut rezervari isi pot procura acum bilete fara probleme, de la distribuitorii amintiti. Nu de la DonisArt. Am specificat insa ca in cazul in care cineva se afla in imposibilitatea de a ajunge la TicketPoint.Ro, Bilete.Ro, Reteaua Diverta, BeautyOfPain, Bestial sau BangYourBrain, sa ne contacteze direct pe noi si incercam sa ii ajutam.
Am revenit ulterior cu un mesaj si am rugat pe cei care au avut rezervari la noi sa ne trimita un nume de contact si numarul biletelor care au fost achizitionate efectiv, astfel incat sa ii asezam in fata, langa invitati si organizatori. Acesta este o facilitate acordata doar celor de pe lista initiala.
Mentionam ca biletele la concertul Arcana sunt toate cu loc dar nu sunt restrictionate la un rand sau numar anume, astfel, asezarea in sala este libera, cu exceptia invitatilor speciali, organizatorilor si celor aflati pe lista de rezervari.
Ne cerem scuze pentru confuzie, mesajele trimise s-au vrut clare si explicite iar intentia a fost una constructiva.
Pana astazi, 17 martie, cca 50% din bilete au fost deja vandute!

Toate bune,
DonisArt si Kogaionon
www.donisart.ro



MAI MULTE DESPRE Arcana
Posted by at 00:00 |  March 18, 2008  | 0 Comentarii  | 3348 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Clarificare privind biletele la concertul ARCANA

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri