stiri rock

Concert ALTAR OF PLAGUES la Bucuresti

Concert ALTAR OF PLAGUES la Bucuresti
Altar of Plagues este o trupa complet necunoscuta in Romania dar foarta apreciata in Europa si peste ocean, datorita concertelor explozive pe care le-a sustinut in 2009 si 2010, dar si prin albumele ce au primit doar cronici pozitive de la intreaga presa de
specialitate. black metal-ul lor inovativ mixeaza original dar si inspirat fazele extreme cu secvente ambient, sludge, progressive, post-rock sau chiar experimental rock.

Contractul cu label-ul britanic Candlelight le-a adus irlandezilor o mult mai mare vizibilitate iar noul album, Mammal, lansat in urma cu
cateva luni, este o adevarata piesa de colectie. Puteti citi cronica acestui material aici: http://www.kogaionon.com/ro/recenzii-kogaionon/altar-of-plagues-mammal

Cei patru muzicieni vin in premiera la Bucuresti, intr-o tara despre care nu cunosc prea multe detalii. Vin insa in Kulturhaus cu dorinta clara de a-si prezenta live pentru prima data albumul Mammal, defapt prima lor aparitie scenica dupa mai bine de 14 luni.

Zilele urmatoare veti putea afla ultimele noutati despre Altar of Plagues si participarea lor la KRUNA 1, din discutia avuta cu liderul
James Kelly.

KRUNA este un concept nou, gandit si lansat de DonisArt pentru fanii cunoscatori de secvente nisate dar si pentru toti cei acei deschisi la provocari, care respecta stilurile muzicale clasice dar refuza sa ramana ancorati doar in aceste repere.

KRUNA nu face diferente intre muzicieni, presa, organizatori sau spectatori... fara acreditari de presa, conditionari, obligatii sau compromisuri… sunt asteptate doar sufletele care vor sa descopere si alte exprimari muzicale (originale, inovative, atipice), sa intalneasca persoane care exprima prin muzica lor trairi sincere, sa-si poata achizitiona accesorii muzicale specifice trupei in cauza si, nu in ultimul rand, sa se bucure impreuna de “2 ore batute-n cuie” petrecute intr-un cadru select, intim si sustinator al Spiritului liber Underground….

KRUNA 1 incepe sambata, 1 octombrie, la ora 19.30, in cochetul club bucurestean Kulturhaus. Pretul unui bilet este de 30 lei si poate fi achizitionat din reteaua EVENTIM dar si de la intrarea in locatie, in ziua evenimentului.

Reamintim ca dupa ora 22.00 usile Kulturhaus se vor deschide pentru desfasurarea programului de club saptamanal, astfel ca reperele de timp propuse de KRUNA vor fi respectate cu strictete.


MAI MULTE DESPRE Altar of Plagues
Posted by Dragos P., at 17:33 |  September 21, 2011  | 0 Comentarii  | 2227 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert ALTAR OF PLAGUES la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri