stiri rock

Concertul DREAM THEATER - experienta audio-vizuala absoluta

Concertul DREAM THEATER - experienta audio-vizuala absoluta
Cu peste 30 de ani de muzică şi 12 albume de studio în spate, Dream Theater continuă să-şi uimească fanii cu piese inovative, concepte bine  gândite şi  servite  în  prestaţiile  live fără cusur. Pe măsură ce timpul a trecut, show-rile live au devenit din ce  în ce mai  complexe, îmbogățind experiența spectatorilor nu numai cu piesele de excepție Dream Theater , dar și cu un ansamblu de lumini, imagini și efecte vizuale, prezentându-se pe scenă la un nivel colosal. 

Într-un interviu acordat recent pentru Classic Rock Russia, vocalul James Labrie  dezvăluie  câteva  lucruri interesante legate de ceea ce înseamnă showul Along for the Ride an Evening With Dream Theater Tour 2014: “Cel mai important aspect pe care îl avem în vedere este, bineînțeles, muzica. Nu ar avea niciun rost să alcătuim latura vizuală dacă nu am avea piesele care să rezoneze cu ascultătorii. Dar partea care ne entuziasmează cel mai mult este că muzica noastră se pretează unei imagistici extraordinare. Astfel, ansamblul de muzică însoțită de efecte vizuale îmbogățește și vine în sprijinul mesajului pe care încercăm să îl transmitem pe plan muzical și cu ajutorul versurilor noastre.

Interviul integral îl găsiţi accesând link-ul de mai jos: 
 
 
 
Dream Theater, cea mai bună trupă de rock progresiv, revine în  România, după 12 ani, pe 28 iulie 2014, la Romexpo în Bucureşti. Concertul face parte dintr-un amplu turneu, intitulat Along for the Ride an Evening With Dream Theater Tour 2014

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange,  Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.
 
Sursa: Phoenix Entertainment
 


MAI MULTE DESPRE Dream Theater
Posted by Dragos P., at 17:34 |  April 11, 2014  | 0 Comentarii  | 2569 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul DREAM THEATER - experienta audio-vizuala absoluta

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri