stiri rock

Costin Chioreanu și Liviu Gugui au compus un nou material împreună la 21 de ani de la înregistrarea primului demo

Costin Chioreanu și Liviu Gugui au compus un nou material împreună la 21 de ani de la înregistrarea primului demo
 Costin Chioreanu (Bloodway) și Liviu G. (Blacksheep) alături de Gina Săndulescu au format un nou grup. Sub numele de scenă Atarax Raliu, Savu cu Două Capete și Zorra Cimitirescu, cei trei au înregistrat discul de debut al grupului Bușagu Nagdi - Halucinații feroviare. Despre proiect și material, Costin Chioreanu a declarat prin intermediul paginii oficiale de Facebook:
 
 „Acum ceva vreme spuneam că mă ocup cu ceva ce nu ar fi trebuit, din cauza vieții haotice pe care o am. Încerc să fiu scurt, fiindcă atât timp cât existența, viața sau sensul lor nu au vreo explicație valabilă, nu știu de ce aș sta eu să explic ceva ce s-a născut probabil la fel de spontan.
 
 Săptămana trecută a fost ziua de naștere a unui prieten foarte apropiat. Cu o săptămană înainte, eu, Liviu și Gina ne-am gândit să-i facem omului o surpriză. În loc să-i cumpărăm ceva ce oricine poate avea, am hotărat să-i facem ceva cu totul special, un album nebun la maxim, plin cu glume și faze la care râdem de ani de zile, atunci când ne întâlnim. În primul rând, ne-am transformat în alte personaje, că să intrăm cât mai bine în pielea halucinantă a poveștii. Eu am devenit Atarax Raliu, Liviu a ajuns Savu cu Două Capete, iar Gina, Zorra Cimitirescu. Ne-am pus pe treabă, fiecare cu ce știam să facem și, a ieșit proiectul
Bușagu NagdiHalucinații feroviare, un material făcut și înregistrat în câteva zile. Ne-am distrat toți teribil făcand treaba asta. După ce sărbătoarea a trecut, iar omul nostru a rămas copleșit de intensitatea cadoului, pe care l-a apreciat în mod deosebit, la sugestia lui ulterioară, am zis să punem albumul pe net. Părerea lui a fost că muzica pe care am făcut-o lipsește în lumea asta și, cu sigurantă ar fi oameni care să se regăsească în ea sau care vor gusta nebunia. Zis și făcut, aici e albumul, în format digital.
 
 Eu mă bucur că după 21 de ani de când am făcut cu Liviu primul demo, am reușit să facem din nou un material cap-coadă impreună! Nu am mai râs și nici nu m-am mai simțit așa de bine de când eram mic.
"
 
 Discul Halucinații feroviare poate fi ascultat integral prin intermediul paginii oficiale de Bandcamp, materialul putând fi achiziționat în format digital pentru minim 3 €. Vocile au fost înregistrate în studioul Big Fat Sound, București. Toate instrumentele au fost înregistrate în studioul „Nicăieri nu e ca acasă” din București. 

 


MAI MULTE DESPRE Busagu Nagdi
Posted by H., at 12:12 |  February 13, 2018  | 0 Comentarii  | 2526 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Costin Chioreanu și Liviu Gugui au compus un nou material împreună la 21 de ani de la înregistrarea primului demo

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri