stiri rock

DARK BOMBASTIC EVENING 3: detalii despre bilete

DARK BOMBASTIC EVENING 3: detalii despre bilete

Pe 19 si 20 august, in Romania, in Cetatea Alba Iulia, vin peste 50 de muzicieni din mai multe tari  europene (Suedia, Finlanda, Franta, Croatia, Italia, Luxemburg, Norvegia, Grecia) la Dark Bombastic Evening 3. Trupele doresc ca prin reprezentatiile lor sa surprinda placut pe toti participantii dar sa si petreaca un sfarsit de saptamana in cel mai onest mod alaturi de prieteni vechi si noi, in inima Transilvaniei.  

Noi, DonisArt, va multumim anticipat pentru interes si speram ca Dark Bombastic Evening 3 sa fie perceput ca un festival al prieteniei, fara limitari sau prejudecati muzicale, unde exprimarea artistica si comportamentul civilizat vor fi repere normale iar cei prezenti vor putea socializa confortabil, inclusiv cu trupetii.  

In urma sondajului facut am decis sa tinem cont de cele spuse de voi (apreciem mult interactivitatea voastra), astfel ca pretul biletului sa fie unul prietenos si facil pentru cat mai multi. In consecinta, pentru fiecare seara, pretul unui bilet va fi de 60 lei iar abonamentul pentru ambele zile va fi de 100 lei. Biletele/abonamentele se vor putea achizitiona in zilele evenimentului, de la intrare. Locatia prietenilor de la RYMA, locul unde se va desfasura festivalul, are o capacitate ce permite usor accesul a catorva mii de persoane, un spatiu ce ar putea face fata festivalurilor mult mai mari decat intimul DBE. Nu dorim sa se creeze avantaje de marketing/financiare prin incurajarea vanzarii de bilete in avans, deoarece ar putea suna ca o conditionare iar DonisArt nu agreeaza aceasta modalitate pentru evenimentul din august. Experiente anterioare ne-au dovedit ca aceste “avantaje” dispar in cazuri mai putin fericite, cand unii se razgandesc sau sunt dependenti de situatii neprevazute si nu mai pot participa. Spiritul Underground liber si fara compromisuri trebuie sa domneasca la DBE 3 si, de aceea, sunteti asteptati la Alba Iulia neconditionat! Daca exista insa temeri in privinta disponibilitatii abonamentelor, se pot face si rezervari directe la adresa: darkbombasticevening@gmail.com

Prietenii de la RYMA pregatesc o noua legenda dar si alte activitati care sa fie desfasurate pe durata festivalului… detalii specifice vor urma… Noi va vom informa curand despre o expozitie ce va avea loc la DBE 3, conceputa exclusiv pentru acest festival si creata de un talentat artist autohton. 

Va asteptam la un weekend atipic, creat de prieteni, pentru prieteni! 

www.darkbombasticevening.com
www.donisart.ro MAI MULTE DESPRE Alcest, Dirty Granny Tales, Draconian, Rome, Vulture Industries
Posted by Ella, at 20:16 |  February 10, 2011  | 0 Comentarii  | 2311 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DARK BOMBASTIC EVENING 3: detalii despre bilete

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri