stiri rock

Dark Bombastic Evening - ultimele detalii

Dark Bombastic Evening - ultimele detalii
Vineri seara toti trupetii vor ateriza in Bucuresti, pentru marea majoritate fiind o premiera vizitarea capitalei Romaniei. Sambata, incepand cu ora 12.00, se vor face toate pregatirile de sunet si imagine pentru ca evenimentul sa fie unul de neuitat!
Si Clubul The Silver Church a impodobit deja bradul pentru Sarbatorile ce urmeaza sa vina... anul acesta se pare ca mult mai devreme!
 
Pe de alta parte, vanzarea de bilete din ultima saptamana tinde sa contureze DARK BOMBASTIC EVENING ca pe un eveniment reusit!
 
Intrucat dorinta organizatorilor este de a oferi fanilor libertatea de a imortaliza momentele cele mai reprezentative ale evenimentului, accesul in locatie va fi permis cu orice tip de aparat foto sau camera de filmat, insa fara suport sau trepied!
 
In urma solicitarilor de a personaliza eventul cu accesorii simbolistice, organizatorii au realizat o editie exclusiva si limitata de tricouri cu DARK BOMBASTIC EVENING!
 
Reamintim ca accesul in Clubul THE SILVER CHURCH va fi permis incepand cu ora 19.00, exceptie fac cei care au primit confirmarea rezervarii de pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com, acestia fiind rugati sa ajunga in jurul orei 18.30, pentru a evita aglomeratia.
 
Prima trupa isi va incepe reprezentatia in jurul orei 19.30 iar After Party-ul va incepe imediat dupa sustinerea ultimului concert, in jurul orei 3.15.
 
Mentionam ca nu exista rezervari de mese sau scaune iar cele doua %u201Calveole%u201D existente pe lateralele locatiei vor fi alocate trupelor si organizatorilor, fara acces la public.
 
Multumim pentru intelegere!
 
Va asteptam!
Echipa Kogaionon& DonisArt!
Posted by Tzugu, at 10:46 |  December 09, 2009  | 0 Comentarii  | 1534 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Dark Bombastic Evening - ultimele detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri