stiri rock

DARK TRANQUILLITY concerteaza in Bucuresti

DARK TRANQUILLITY concerteaza in Bucuresti
Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a anunța un concert extraordinar al celebrei formații Dark Tranquillity pe data de 3 mai la Arenele Romane.

Suedezii vor lansa în luna mai a acestui an albumul Construct şi au ales să-l dezvăluie şi publicului român printr-un spectacol incendiar.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ai subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg. În timp ce Norvegia era renumită pentru scena black metal, Suedia a urmat altă cale şi a dat naştere unor trupe etalon pentru genul death metal. Încă de la începuturile scenei de la Gothenburg, Dark Tranquillity s-a evidenţiat şi a condus plutonul celor mai reprezentative trupe timp de mai bine de 20 de ani.

Formaţia se poate lăuda cu nouă albume de studio,  primul dintre ele, Skydancer, datând din 1989. Din America până în India, Dark Tranquillity a impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinaţie magnifică între agresivitate şi melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă şi o comunicare excelentă cu publicul.

Dark Tranquillity la Bucureşti: un eveniment de excepţie care nu trebuie ratat sub nicio formă. Accesul publicului va fi posibil începand cu ora 19:00, iar concertul este programat să înceapă la 21:00. Biletele sunt disponibile la preţul de 75 de lei (până la data de 2 mai) şi 85 de lei (în ziua concertului) , prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro.

Sursa: Phoenix Entertainment


MAI MULTE DESPRE Dark Tranquillity
Posted by H., at 00:24 |  March 27, 2013  | 0 Comentarii  | 1493 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DARK TRANQUILLITY concerteaza in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri