stiri rock

DEADEYE DICK organizeaza o mega-petrecere de lansare a primului album

DEADEYE DICK organizeaza o mega-petrecere de lansare a primului album
Bucureşti, 31 august 2010. Trupa Deadeye Dick anunţă lansarea primului sau album, Black Stars on a White Sky. Evenimentul a fost gândit ca o mega-petrecere organizată pentru prieteni şi va avea loc în clubul Fabrica, un spaţiu neconvenţional care a schimbat ideea de entertainment în Bucureşti, pe data de 11 septembrie, începând cu orele 20. Trupa va susţine şi un concert, avându-i ca invitaţi pe Dwarf Planet şi Days Before Disappearance. Intrarea va fi liberă.

Albumul Black Stars on a White Sky conţine 10 piese. A fost produs de Călin şi Răzvan Răduţă - membri ai trupei Cap de Craniu - şi masterizat de Zoltan Varga la studiourile Bakery din Ungaria. Sound-ul materialului este dens, cu influenţe de grindcore, death, metalcore şi black metal. Din punct de vedere conceptual, Black Stars on a White Sky explorează haosul în toate formele sale, zgomotul, furia şi fracturile prezentului.

Deadeye Dick activează în componenţa actuală din 2009, an în care au devenit cunoscuţi publicului în underground, susţinând numeroase concerte în Bucureşti, precum şi în Vama Veche, Cluj, Timişoara, Botoşani, Iaşi, Braşov, Galaţi, Constanţa, Deva.
Deadeye Dick sunt: Pava – voce, Killy – voce, Tomy – chitară, Scuby – chitară, Denis – bass şi Dorin – tobe.

O parte din piesele de pe album pot fi ascultate online, pe adresa de myspace a trupei. Mai multe informaţii despre Deadeye Dick sunt disponibile pe adresa de facebook. Albumul va putea fi achizitionat in cadrul evenimentului susţinut pe 11 septembrie.
MAI MULTE DESPRE Deadeye Dick
Posted by Klawz, at 14:44 |  September 01, 2010  | 0 Comentarii  | 3227 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEADEYE DICK organizeaza o mega-petrecere de lansare a primului album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri