stiri rock

DESPISED ICON se destrama!

DESPISED ICON se destrama!
Maestrii deathcore-ului din Canada, Despised Icon au anuntat prin intermediul paginii oficiale de myspace urmatoarele:

"A venit timpul sa mergem mai departe. Unii dintre noi au atins un nou prag în viata lor, familii, case si alte cariere pentru a face ca lucrurile sa mearga. Compunerea muzicii, turneele si plecatul de acasa cu lunile a devenit imposibil din toate aceste cauze. Am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa terminam lucrurile acum.

Este greu de crezut ca am început acesta trupa cu aproape 10 ani în urma. La început, Despised Icon a fost în mare parte doar o scuza sa pierdem timpul împreuna, sa compunem riff-uri brutale si sa sustinem câteva concerte prin împrejurimi din când în când. Cu suportul vostru, am avut ocazia sa putem traii din muzica, sa ne facem prieteni peste tot în lume si sa ajungem în locuri unde nici nu am visat ca vom ajunge în viata noastra. Va multumim tuturor pentru unele din cele mai bune momente din viata noastra.

Pentru moment lucram la ultimele detalii privind ultimele concerte din Canada, SUA si Europa. Asteptati-va sa ne vedeti într-un oras din apropierea voastra pâna la sfârsitul anului. Daca toate lucrurile merg asa cum am prevazut, vom fi în turneu si în Australia si Asia pentru prima data în aceasta toamna. Va vom tine la curent cu toate amanuntele. Aceste ultime concerte vor fi epice ! Ne vedem atunci !
"


Day of Mourning (Video)

DESPISED ICON | MySpace Music Videos


MAI MULTE DESPRE Despised Icon
Posted by H., at 23:10 |  April 07, 2010  | 0 Comentarii  | 1943 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DESPISED ICON se destrama!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri