stiri rock

DESTRUCTION pe ultima suta de metri

DESTRUCTION pe ultima suta de metri

In data de 30 aprilie, la ora 19.30 se vor deschide portile The Silver Church pentru fanii thrash si pentru metalisti. Incepand cu ora 21, vor urca pe scena Rising Dream (Croatia), Imperious Rex (SUA), Methedras (Italia) si Destruction!
Cele trei trupe se afla in turneu mondial. Destruction isi promoveaza noul album, „D.E.V.O.L.U.T.I.O.N“. Destruction si openerii sai vin direct de la Bratislava pentru concertul din Bucuresti.
Schmier (voce, bass), Mike Sifringer (chitara), Marc Reign (percutie) vor oferi un show pe masura reputatiei lor: fara limitari, aproape de public. La cei 25 de ani de scena, cei de la Destruction au mai multa pofta de a canta ca niciodata.
Intr-o locatie de lux, thrasherii sunt invitati de Metal Masters sa se manifeste cu toata energia si ardoarea: cel mai thrasher in exprimare va primi din partea organizatorilor o invitatie la ROCK CITY OPEN AIR. Cei care si-au cumparat bilete la categoria VIP, vor putea sta alaturi de Destruction, vor primi postere semnate de cavalerii teutonici ai scenei thrash metal si albume ale celorlalte trupe care concerteaza in seara de joi.
Biletele sunt distribuite in exclusivitate prin Eventim.ro (cu punctele sale de distributie) si sunt de doua categorii: normal (66 de lei) si VIP (100 de lei).
Destruction este o legenda vie in rockul mondial. Dupa 25 de ani de activitate, 11 albume vandute in toata lumea, Destruction este un nume esential in discografia oricarui metalist, indiferent de genul imbratisat.MAI MULTE DESPRE Destruction
Posted by Metal Masters, at 00:00 |  April 24, 2009  | 0 Comentarii  | 2046 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DESTRUCTION pe ultima suta de metri

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri