stiri rock

Detalii despre camparea la festivalul DBE4

Detalii despre camparea la festivalul DBE4
Cu cca 70 de zile inainte de DBE 4, suntem pregatiti sa va anuntam toate detaliile despre camparea din incinta locatiei RYMA. Anul acesta spatiul alocat corturilor este mult mai generos, astfel ca mai bine de 80 de corturi vor putea fi montate intre zidurile locatiei, in zona verde, impanzita cu copaci, hamace si trandafiri.
 
Vor exista atat toalete ecologice cat si normale, dar si acces la apa curenta, inclusiv dusuri.
 
Zona de camping se adreseaza exclusiv participantilor DBE 4 care sunt posesori de abonament pentru serile de 17 si 18 august. Mai mult, camparea propriu-zisa se va putea face incepand chiar cu seara de joi, 16 august, cand vom organiza si un mic ritual de deschidere a evenimentului, dar spre miezul noptii (detalii specifice vor fi anuntate in momentul in care conceptul acestei nopti va fi conturat complet).
 
Pretul de persoana pentru campare este de 15 lei pe intreaga perioada, indiferent daca platitorul va veni pe 16 seara sau in decursul zilei de 17 august. Accesul in camping este permis doar dupa ce se va achita pretul abonamentului de 170 lei, taxa de campare de 15 lei si aplicarea celor 2 bratari pe bratul participantului de catre organizator. Nici una din cele 2 bratari nu este transmisibila si odata distruse, pierdute sau scoase de pe brat anuleaza accesul persoanei in Spatiile RYMA.
 
In masura in care solicitarile de campare vor fi mai multe decat locurile alocate, vom bloca procesul de rezervari si vom trimite un comunicat in acest sens.
 
Cei interesati pot trimite solicitari de rezervari pe adresa darkbombasticevening@gmail.com, in intervalul (7-30) iunie, mentionand urmatoarele 3 repere:
a) numele si prenumele detinatorului cortului
b) numarul de persoane din cortul respectiv
c) ziua in care vor ajunge la RYMA si o ora aproximativa
 
Rezervarea se considera a fi valabila in momentul in care organizatorul va confirma pe email acest lucru. Recomandam ca toti posesorii confirmarilor de rezervari sa aiba la ei o copie listata a corespondentei despre campare.
 
Nu este permis accesul in spatiile RYMA cu obiecte contondente sau din sticla. Pentru alte detalii sau nelamuriri, adresa de email a evenimentului va sta la dispozitie.
Sursa: DonisArt
Posted by Dragos P., at 13:29 |  June 08, 2012  | 0 Comentarii  | 1905 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii despre camparea la festivalul DBE4

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri