stiri rock

Detalii parteneriat BUCOVINA si Blackhawk Security

Detalii parteneriat BUCOVINA si Blackhawk Security
Pentru ca ne dorim ca lansarea albumului Sub Stele din Silver Church sa  fie un eveniment organizat cat mai bine cu putinta, suntem bucurosi si mandri sa anuntam parteneriatul oficial dintre trupa Bucovina si  Blackhawk Security, firma care va asigura securitatea si door-managementul pentru seara de 6 februarie.

Un nume care nu are nevoie de introducere, Blackhawk Security reprezinta etalonul in materie de securitate la evenimentele metal, asa ca alegerea noastra a fost una fireasca.

Va reamintim ca accesul publicului in Silver Church este permis incepend cu orele 19:30, concertul incepand la orele 20:30.

BUCOVINA lanseaza oficial in Bucuresti albumul Sub Stele in clubul The Silver Church in data de 6 Februarie, avandu-i ca invitati pe Abigail. Sub Stele a fost votat Best Romanian Metal Album in 2013, iar Bucovina a obtinut premiul ca Best Romanian Metal Band in 2013.

BLACKHAWK SECURITY este singura companie din Romania in care publicul are incredere in ceea ce priveste asigurarea securitatii la concertele rock. Comunicarea permanenta cu toti cei implicati in asemenea evenimente, fie spectatori, organizatori sau reprezentanti mass media, dar mai ales preocuparea de a ne imbunatati in mod constant serviciile oferite, ne-au transformat in cei mai iubiti si apreciati oameni de securitate din tara. Blackhawk Security face parte din grupul UTS Protecc Germania, asigurand inca o data o sporire a calitatii, de data aceasta la standarde germane.

O lume in care agentii de securitate sa poata inspira cu adevarat incredere si respect este viziunea pe care ne straduim zi de zi sa o transformam in realitate.

Sursa: Bucovina Booking & Management


MAI MULTE DESPRE Bucovina
Posted by H., at 12:17 |  February 02, 2014  | 0 Comentarii  | 1378 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii parteneriat BUCOVINA si Blackhawk Security

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri