stiri rock

DODIEZ anunta schimbarea numelui

DODIEZ anunta schimbarea numelui

Formatia metal/thrash/hardcore Dodiez anunta schimbarea numelui, noua imagine a trupei, albumul de debut si turneul national. Incepand cu data de 1 august 2009, trupa nu va mai exista sub numele de Dodiez. Se produce astfel o schimbare de amploare in existenta trupei, schimbare ce am planuit-o inca din 2006 cand am lansat EP-ul “The Perfect World”, dar pe care am amanat-o pentru lansarea oficiala a unui album full-lengh. Motivatia din spatele acestei decizii rezida in schimbarile succesive de componenta ce au condus, implicit, la evolutia compozitiilor spre alte zone muzicale fata de cele cu care plecase la drum Dodiez in 2002. Noile viziuni, maturizarea trupei, evolutia stilistica si compozitionala au impus necesitatea unei noi denumiri sub care membrii trupei sa-si exprime ideile muzicale.

Asadar noul nume sub care va evolua trupa de la 1 august 2009 este Deathdrive. Toate updateurile ce rezulta din acesta schimbare (logo, album front cover, myspace design etc) pot fi vizualizate pe situl trupei la www.myspace.com/deathdriveband. La sfarsitul lunii decembrie 2008 trupa a intrat in studio si a inregistrat primul material L.P. , material ce va iesi pe piata incepand cu 1 octombrie 2009. Albumul se va numi “War within” (coperta in imagine), este auto-produs si va avea parte de o lansare la nivel national. Turneul de lansare intitulat “The Drive towards death, destruction and non-existence Tour”, este programat pentru 1-14 Octombrie 2009 si va cuprinde marile orase. Pentru mai multe detalii despre album precum si datele turneului accesati myspace-ul trupei Deathdrive disponibil din 1 august 2009: www.myspace.com/deathdriveband.

Am dori sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au ajutat, promovat, difuzat, intervievat etc si sa lansam o propunere de colaborare pentru promovarea lansarii materialului prin intermediul turneului din octombrie 2009.MAI MULTE DESPRE Deathdrive
Posted by Deathdriveband, at 00:00 |  August 01, 2009  | 0 Comentarii  | 1739 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DODIEZ anunta schimbarea numelui

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri