stiri rock

Festivalul OST FEST din 15-17 iunie 2012 se muta la Romexpo!

Festivalul OST FEST din 15-17 iunie 2012 se muta la Romexpo!
Daca in urma cu cateva luni anuntam Festivalul OST Fest editia 2012 la Zone Arena, iata ca dupa o promotie de 3 zile si patru trupe legendare anuntate, numarul mare de bilete si abonamente vandute au convins organizatorii sa schimbe structura si locatia festivalului. Noua locatie ce va gazdui Festivalul OST Fest este Romexpo Bucuresti!

Odata cu schimbarea locatiei de desfasurare se schimba si intreg programul festivalului: startul distractiei se va da vineri 15 iunie ora 14.00, iar pana luni 18 iunie ora 04.00, cei ce vor sa isi testeze rezistenta la distractie vor avea 62 ore neintrerupte de competitie.

Pentru cei mai putin rezistenti, care vor dori sa doarma cateva ore, organizatorii vor pune la dispozitie un spatiu special amenajat  pentru camping!

Suprizele nu se vor opri aici; pe langa trupele deja anuntate: MOTÖRHEAD, MÖTLEY CRÜE, MEGADETH si DIMMU BORGIR, multe alte nume mari se vor alatura lor pentru mentinerea atmosferei electrizante, iar in micile pauze necesare schimbarii instrumentelor pe scenele amenajate, multe alte activitati nonconformiste vor mentine distractia la maxim!

Pentru cei ce doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale Festivalului OST Fest, preturile biletelor si abonamentelor se regasesc mai jos:

     Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:
-    500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-    350 lei Fire Circle
-    265 lei Tribuna
-    120 lei Golden Circle
-     90 lei Gazon

     Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile  de festival sunt urmatoarele:
-    800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-    525 lei Fire Circle
-    400 lei Tribuna
-    200 lei Golden Circle
-    150 lei Gazon

Toate biletele si abonamentele achizitionate inainte de schimbarea locatiei de desfasurare a festivalului raman valabile!

Mai multe detalii despre festivalul OST Fest, precum si despre trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival puteti gasi accesand: www.ostfest.ro.

Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Mötley Crüe, Motörhead, Dimmu Borgir, Megadeth si nu numai, biletele la OST Fest cat si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro sau MYTICKET.RO.

Festivalul OST Fest va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM~~
Sursa: Project Events




MAI MULTE DESPRE Dimmu Borgir, Megadeth, Motley Crue, Motörhead
Posted by Dragos P., at 16:52 |  February 15, 2012  | 0 Comentarii  | 2874 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Festivalul OST FEST din 15-17 iunie 2012 se muta la Romexpo!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri