stiri rock

Germanii de la Contradiction au compus imnul festivalului Rockin' Transilvania!

Germanii de la Contradiction au compus imnul festivalului Rockin' Transilvania!
ROCKIN' TRANSILVANIA“ se numeste cel mai nou cântec al germanilor de la CONTRADICTION si este dedicat bineînteles festivalului cu acelasi nume. Ideea „imnului“ îi apartine directorului festivalului, Mihaela Reif: „La începutul acestui an i-am contactat pe prietenii nostri de la Contradiction pentru a le sugera ideea de a scrie un „imn“ pentru festivalul nostru. Ei au fost încantati de idee Si în scurt timp ne-au prezentat o compozitie care ne-a placut pe loc. Au urmat înregistrarile în studio, prelucrarea acestora si iata ca acum putem sa ne mândrim cu faptul ca festivalul nostru are un „imn“. Cred ca aceasta piesa va deveni un hit atât în România, cât si în strainatate!”

Iata ce spune Oliver Kämper, chitaristul grupului Contradiction, despre piesa „Rockin' Transilvania“: "Faptul ca am scris un „imn“ pentru Rockin' Transilvania are la baza legatura strânsa dintre Contradiction si organizatorii festivalului. Anul trecut am cântat la festival, ne-a placut foarte mult si am reusit sa ne facem multi prieteni noi. Cu toate acele amintiri frumoase în gând ne-am simtit onorati de faptul ca ni s-a propus sa scriem un cântec exclusiv pentru festival, asa ca nu am ezitat si am creat un „imn” pe care oricine sa-l poata cânta alaturi de noi.”

Contradiction apartin generatiei thrash metal din anii '80. Grupul a aniversat anul trecut doua decenii de activitate, presarate cu numeroase concerte, participari la festivaluri, precum si turnee alaturi de mari nume ale genului. Cea de-a douazecea aniversare a fost marcata de lansarea celui de-al saselea album de studiou al grupului, intitulat The Essence Of Anger, aparut la LA Records/Intergroove si urmat de un turneu internatonal de promovare care a trecut deja prin tari precum Germania, Italia, Elveta, Malta, România, Portugalia, Olanda sau Rusia.
În acest an, Contradiction revin în România la festivalul ROCKIN TRANSILVANIA OPEN AIR 2010, în 18-20 iunie, la Castelul Bran, pentru un concert de excepte, din care bineînteles ca nu va lipsi imnul ”Rockin' Transilvania”. Pâna atunci, imnul "Rockin' Transilvania" poate fi ascultat pe pagina MySpace a grupului Contradiction.

Rockin' Transilvania Open Air este un eveniment organizat de Asociata Rockin' Transilvania cu sprijinul: DWK - Clubul  Economic German din Brasov, Castelul Bran, Primaria Bran, Ambasada Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, Forumul Cultural Austriac din Bucuresti.

Sursa: Asociatia Rockin' Transilvania


MAI MULTE DESPRE Contradiction
Posted by Dragos P., at 10:22 |  May 20, 2010  | 0 Comentarii  | 3319 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Germanii de la Contradiction au compus imnul festivalului Rockin' Transilvania!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri