stiri rock

GHOST FESTIVAL editia 1: Rasnov, 13-14 iulie 2012

GHOST FESTIVAL editia 1: Rasnov, 13-14 iulie 2012
Cavalleria  Events  anunta  un  nou  eveniment  intercultural,  ce-si propune să adune spectatori  şi formaţii  de valoare într-un cadru natural,  îndepărtat de marile oraşe, unde toţi participanţii să se delecteze  doar cu muzica de calitate, activităţi culturale, ecologice, la poalele muntilor. Este vorba de  Ghost Festival,  un eveniment  complex  ce  va   avea  loc in perioada de 13-14 Iulie 2012 in mijlocul naturii, pe terenul de biathlon de la  baza  cetatii  Rasnov. 

Ghost  Festival  reprezinta un nou  concept  ce  propune  ascultatorilor de muzica  folk,  ambientala , post-rock, metal  si nu numai,  o experienta  inedita , creand punti interculturale  si acordand  publicului  posibilitatea   sa participe, pe langa serile de concert , la diverse activitati, workshop-uri de mestesuguri traditionale , expozitii, proiectii de film etc.
Intreg  evenimentul se anunta  a  fi presarat cu momente speciale, precum concursuri si demonstratii  pe  teme conexe.  O parte din aceste activitati urmeaza a fi  prezentate in curand in detalii.   

Prima  trupa anuntata de catre organizatori este  Trobar de Morte  din Spania, o trupa ce imbina sunetele celtice si  folk cu avangardismul  gothicului atmosferic.      

Cu o istorie ce incepe in 1999 sub conducerea  Lady  Morte, trupa a lansat  5 materiale audio (miniCD  si  4 albume), ultimul  datand din anul  curent, intitulat Beyond  the Woods - The Acoustic SongsTrobar de Morte este un nume  cunoscut pentru cei ce frecventeaza  concertele europene de  muzica medievala  din cadrul unor  evenimente  precum  Wave Gotik Treffen ,  Fade In Festival  sau  Entre Muralhas  Gothic  Festival.

 

Sursa: Cavalleria Events

Posted by Dragos P., at 15:00 |  November 14, 2011  | 0 Comentarii  | 1779 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GHOST FESTIVAL editia 1: Rasnov, 13-14 iulie 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri