stiri rock

GOATWHORE transmite un mesaj fanilor din Romania!

GOATWHORE transmite un mesaj fanilor din Romania!
GOATWHORE vin in premiera in Romania pentru a sustine un concert alaturi de DYING FETUS, FALLUJAH SI MALEVOLENCE in data de 7 decembrie, in clubul FLYING CIRCUS Pub din Cluj Napoca.
 
Zack Simmons, tobosarul celor de la Goatwhore a vrut sa transmita un mesaj special fanilor din Romania in legatura cu acest eveniment, ce poate fi urmarit mai jos!
 
 

Biletele pentru acest sunt disponibile pe www.bilete.ro , in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si in clubul Flying Circus.Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:
• 55 de lei – pana pe 15.11.2014
• 65 lei - dupa 15 Noiembrie si in ziua concertului la intrare
 
Aflati pentru prima data in Romania, DYING FETUS reprezinta unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai putin de sapte albume la activ. 
 
La fel ca si DYING FETUS, americanii de la GOATWHORE se vor afla pentru prima data in Romania, trupa urmand sa isi promoveze noul material discografic Constricting Rage of the Merciless, album ce a fost lansat in data de 8 Iulie via Metal Blade Records.
 
In deschiderea evenimentului vor canta FALLUJAH si MALEVOLENCE.
 
Evenimentul va avea loc duminica, 7 Decembrie, si va fi gazduit de Flying Circus Pub (str. Iuliu Maniu 2).
 
Precizam ca toate cheltuielile aferente concertului au fost deja efectuate, astfel zvonurile potrivit carora concertul nu ar avea loc sunt inventii nefundamentate aparute pe internet si nimic mai mult.
 
 


MAI MULTE DESPRE Dying Fetus, Fallujah, Goatwhore
Posted by Dragos P., at 15:46 |  October 20, 2014  | 0 Comentarii  | 1872 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOATWHORE transmite un mesaj fanilor din Romania!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri