stiri rock

GUNS N'ROSES: filmari din Osaka disponibile online

GUNS N'ROSES: filmari din Osaka disponibile online
Mai jos puteti vedea cateva filmari realizate cu ocazia concertului sustinut de catre Guns N'Roses in Kyocera Dome in Osaka, Japonia. Lista pieselor interpretate in cadrul acestui concert a fost urmatoarea:

01. Chinese Democracy
02. Welcome To The Jungle
03. It's So Easy
04. Mr. Brownstone
05. Shackler's Revenge
06. If The World
07. Richard Fortus Guitar Solo (James Bond)
08. Live And Let Die
09. Sorry
10. Rocket Queen
11. Prostitute
12. Dizzy Reed Piano Solo (Ziggy Stardust)
13. Street of Dreams
14. Scraped
15. Frank Drum Solo
16. You Could Be Mine
17. Jam (Waiting On A Friend)
18. Axl Piano Solo (Someone Saved My Life Tonight)
19. November Rain
20. I.R.S.
21. DJ Ashba Guitar Solo (The Ballad Of Death)
22. Sweet Child O' Mine
23. Catcher In The Rye
24. Out Ta Get Me
25. Ron Thal Guitar Solo (Pink Panther)
26. Knockin' On Heaven's Door
27. Whole Lotta Rosie
28. This I Love
29. Nightrain


30. Madagascar
31. Better
32. Sonic Reducer (Tommy on lead vocals)
33. Patience
34. Don't Cry / Paradise City

Posted by H., at 10:29 |  January 05, 2010  | 0 Comentarii  | 1462 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GUNS N'ROSES: filmari din Osaka disponibile online


Alte articole din Stiri