stiri rock

HAIL! concerteaza la Bucuresti

HAIL! concerteaza la Bucuresti
Supergrupul HAIL! va concerta pentru prima data in Romania, la Bucuresti, pe data de 29 martie 2012, incepand cu ora 20:00, in clubul SAFE HOUSE. In cadrul concertului de la Bucuresti componenta HAIL! va fi formata din

Tim Ripper Owens (Yngwie Malmsteen, ex-Judas Priest, ex-Iced Earth)
Paul Bostaph (ex Slayer & Testament)
James Lomenzo (ex White Lion, ex-Megadeth)
Dave Linsk (Overkill)

Trupa a fost formata in anul 2008 de catre Andreas Kisser, Tim Ripper Owens,Dave Ellefson si JimmyDeGrasso. Acestia au avut cateva turnee in Europa si America in perioada 2009 si 2010.
Biletele pentru concertul pe care HAIL! il va sustine in Safe House vor fi puse in vanzare incepand cu data de 08 martie, pe www.Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate Myticket, la pretul de 40 RON pana pe data de 29 Martie, urmand ca in ziua concertului pretul sa fie de 50 RON.

In deschiderea concertului vor canta sarbii de la POLLUTION (thrash metal). Trupa a fost formata in anul 2007, abordand genul thrash metal. Acestia au lansat primul album intitulat “Modern Warfare” in anul 2010.
Clubul Safe House este situat pe strada Popa Nan, nr 82, langa Universitatea Hyperion. Mijloacele de transport cu care se poate ajunge la locatie: tramavaiele 40, 56, 55, 14, autobuzul 133, metrou (Statia Piata Muncii).
Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.
Event fueled by Monster Energy Romania.

 
Posted by Klawz, at 14:17 |  March 12, 2012  | 0 Comentarii  | 1679 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HAIL! concerteaza la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri